Ostalo > Offtopic
Nesto ruzno i smesno viri! :D
accountkiller99:
Uh, ne znas kakav sam! Da znas da cu i to da proverim. :roll: E sad, recimo da nije cista, pu pu pu :D , jel' smem ja da radim ono gore sto sam napisao?
accountkiller99:
Nisam planirao da ovako rano postavim bilo kakvu sliku :roll: :oops: i stvarno mi je glupo, al' neka, bolje da pitam odmah.
Ovo dole na stomaku sto malo viri je generalno nista i sad 99% vas verovatno misli da se mnogo tripujem, ali na zalost, nemam slike od pre dva meseca. Ako se nekome nekada nesto svidjalo na meni, onda je to bio struk na zavidnom niovu :lol: koliko je bio uzak... :cry:
Ne bih se ja nista uspanicio da se ovo pojavilo za makar pola godine, ali ovako brzo... 8O :? (s obzirom na to da je struk bio strasno uzak) Da makar ide sve ravnomerno, a ne 90% svega sto unesem da opici dole u stomak. Ako nekome treba, evo moje ishrane (Na listi samo izostavite gde god da pise da uzimam kreatin, posto mi stize tek sutra).
Izvinjavam se sto kacim sliku ovako malog coveka, na ovako "velikom" forumu :D , al' stvarno mi frka.
:oops:
munja877:
ma opustemo...moj ortak ima mnogo izrezeniji taj deo od tebe...a kad se on ugoji i njemu salo ide tu...tako da nemas frke
THEROCK:
Ma daj bre mrsav si i od sala nema ni S. Kad se savijes naravno da ima malo. Ne moze svako da izgleda kao na takmicenju odran
H2SO4:
ma nista strashno ...
samo ti zderi fino
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju