Ostalo > Offtopic

omiljeni slatkisi

<< < (9/14) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: dulse ---Kekka te napolitanke jedem jedino kada postim :| kao sada :D

kad smo kod palacinki probajte u `Pstu` .... to je kod `Tramvaja` kod Vukovog spomenika.... au sto su dobri.. pogotovo 10ka sa malinom.. kakav Keops kakvi bakraci..
--- Kraj citata ---
...10 palacinki 8O  8O  8O /...e to je porcija za moji 7 zeludaca :twisted:  :twisted:  :twisted: ...

sempai:
nemate pojma!!!!! pst, keops... amateri bre!!!

TATA je TATA, ....spasicev pasaz kao i
studentski grad (<---ove su bolje)...

inace, od slatkisa jedem npr mocart kugle, bajadere ili slicne zgodne stvari i to jedan komad uz kafu na poslu...cisto radi potpunog uzitka, nekako mi je to ritual

jednostavno kada zderem kako treba meso svaka 2-3 sata nemam kada da jedem slatkise niti mi se jedu....ionako trpam na silu

Tanja U.:

--- Citat: Profimare ---
--- Citat: munja877 ---ali koji sladoled.....nije svaki isti
--- Kraj citata ---
Aloma - plazma keks, sto bi rekao extreme ;)
--- Kraj citata ---

E taj cu morati probati definitivno ;) No moj omiljeni slatkis je Frikom sladoled, vanilija i jagoda. Zatim idu palacinke i knedle sa sljivama. Njam njam ;)

munja877:

--- Citat: Kekka ---Eurokrem i plazma - FENOMENALNO ! Ali mora da ima mnogo eurokrema da ne bi bila kao beton ! :)

Takodje sam ljubitelj svih slatkisa!

Moram da vas pitam, da li neko jede LJUBICASTE SOKO STARKOVE NAPOLITANKE?

Ja sam ih provalio pre jedno godinu dana i skoro svaki dan ih jedem ! Navukao sam se na njih !Najbolje napolitanke u evropi !Uvek su sveze i ukusne ! 65 dinara 200 grama ! :)  
200 grama pojedem za minut! mmmmmm....
Sad cu da izadjem sa posla i da idem da ih kupim !

Jel ih voli josh neko?
--- Kraj citata ---

najbolje na svetu!!! 8)

BGILLEGAL:
Hehehhe meni keva radi u Starku... Ranije sam sabijao jednu cokoladu za kuvanje na dan! To su bila vremena :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju