Ostalo > Offtopic
Poplava u Zajecaru - hans
marelli:
ma ova zima je uzas, samo je sjebala ljude bez veze, i jos ih debelo opalila po dzepu
kod nas u Boru se sneg bio malo otopio, ali nije van grada, pa je pre neki dan jos malo napadao, pa jos najavljuju susnezicu sa kisom, pa sada kada sve to nekada skupa pocne da se topi, evo ljudima u ZA opet sranja, nezna covek sta da radi, da li da krene da sredjuje ili da saceka da prodje ova prokleta zima >:(
EDIT
evo sad gledao na dnevnik TV Zajecar, ljudi nemaju struje pa ne mogu da ispumpaju vodu pa ni da specijalnim grejalicama krenu da suse zidove, nemaju ni drva ni sporete na cvrsto gorivo (smederevce) da se ugreju a i ako je moguce da malo osuse zidove, bbukvalno zive napolju, gde jos pada sneg i temperatura je -4
Mihajlovic_Nenad-HANS:
--- Citat: GORAN_ILIC Mart 09, 2010, 10:15:16 posle podne ---Sad videh... jbm ti sunce kakva steta. A da znas da si mi pao napamet kad su javili za poplave al' rekoh nisi ti u centru toga.
Pa gde sada zivis trenutno? Trebace vecnost da se ovo sredi i istera smrad iz kuca.
Uf covece...
--- Kraj citata ---
gorance zivim na spratu sa mojima zenu sam poslao kuci ja spaam u krevetu sa bratom cale se krivi na stolice keva spava u hladnu sobu uzas blagi
Mihajlovic_Nenad-HANS:
danasnje slike
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---orance zivim na spratu sa mojima zenu sam poslao kuci ja spaam u krevetu sa bratom cale se krivi na stolice keva spava u hladnu sobu uzas blagi
--- Kraj citata ---
jebem ti zivot
Mihajlovic_Nenad-HANS:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju