Ostalo > Offtopic
da li imate ovih problema?
lara24:
--- Citat: nikadsenepredajem Mart 09, 2010, 12:10:19 posle podne ---imate li problema sa halapljivim jedenjem? ja recimo imam,imam obicaj da veliki obrok (na masi) recimo 75g pirinca i 300 g belog mesa pojedem za 10 min,i nikad nisam sit,cak i kad mi je pun stomak(a ja to osecam) ja sam i dalje gladan,da ne pazim na ishranu imalo,mislim da bih imao 300kg... imate li vi ovih problema? i imam osecaj da dok se ne prejedem da nisam sit,zasto to?? pedja jesi li ti imao takvih problema?
--- Kraj citata ---
Ma ne sekiraj se, i ja sam non stop gladna i onda se pucam s tim povrćem vlaknastim šta ću drugo kad drugo nesmijem a otkad sam smanjila još masti da ti ne pričam da bi mogla sebe pojest kolko sam duga i široka a to nije malo heheheheh.
nikadsenepredajem:
he,dobro je ja reko stvorik problem....
nikadsenepredajem:
evo sta sam bio pojeo za jedan obrok,kada sam zavrsio sa defkom(nije to bilo skoro,pre par meseci) nesto sam se istripovao da sam mnogo gladan i evo,150g pirinca + 150g belog mesa + pola hleba sa pastetom + 1 pletenicu + 250g skuse + nesto malo jaffe keksa, eto ....
marelli:
--- Citat: nikadsenepredajem Mart 10, 2010, 06:15:29 posle podne ---evo sta sam bio pojeo za jedan obrok,kada sam zavrsio sa defkom(nije to bilo skoro,pre par meseci) nesto sam se istripovao da sam mnogo gladan i evo,150g pirinca + 150g belog mesa + pola hleba sa pastetom + 1 pletenicu + 250g skuse + nesto malo jaffe keksa, eto ....
--- Kraj citata ---
Ovo si sve cepnuo odjednom?
H2SO4:
ma uzivaj.
sta bi afrikanci dali da imaju barem 75g pirinca nedeljno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju