Ostalo > Offtopic

da li imate ovih problema?

<< < (8/9) > >>

tunas:
vidi stvarno, 21.8 mi pise u tabeli, ne znam sto sam bio ubedjen da je 18. MY BAD!
jos bolje, znaci unosim vise proteina nego sto sam mislio :D

tenssa:
Ma ok, ja rachunam 20 pilece bijelo...9 bjelanjaka ovih sto ja imam je 110 gr na 9 jaja...znaci oko 33 gr protina...ali da se ne zamajavam glupostima...to je to odokativno... :D

TheDominick:
Ovo sam iskopao na forumu negde pa da osvezimo znanje
200g proteina moze se uneti ovako = 2 merice whey(60g) je oko 50g zavisi koji whey ali nebitno + 500g belog mesa je oko 100g proteina i 450 g ella je oko 50g
i na ovo kad dodamo jos neko jaje odnosno belanac ispada preko 200g proteina.

Da kazemo da je ovo neka idealna mera za nekog ko je pocetnik odnosno naturalac odnosno nije profi bilder i ima tezinu od recimo 80-100kg, ovo je po meni neka osnova sa kojom treba poceti pa nadogradjivati kako vreme bude odmicalo!
A sto se tice cena to ispada od prilike ovako 60g whey je oko 130din pileca prsa oko 180-200din 600g i ella oko 120130din

Vlada NS:
po meni je bolje vise proteina uzimati iz mesa nego iz tih praskova to je cisto ako nemas vremena da sednes i da jedes a ovako bolje je meso......

Milan Valjevic:

--- Citat: Vlada NS  Mart 17, 2010, 05:07:48 posle podne ---po meni je bolje vise proteina uzimati iz mesa nego iz tih praskova to je cisto ako nemas vremena da sednes i da jedes a ovako bolje je meso......

--- Kraj citata ---
Pa ne zovu se suplementi tek tako  :D nego su oni dodatak sredjenoj ishrani.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju