Multimedia > Slike/Muškarci

BRANCH WARREN

<< < (22/27) > >>

vinnie38:
Branch je baš Dorian style :)

urlich:
Naravno da ne, ne znam po kom principu radi dorian ali gledajuci njegove treninge vidim da insistira na punim pravilnim ponavljanjima i jakim kontrakcijama(ono njegovo squeeze).A gledajuci treninge grudi, ledja brancha on mi deluje da cisto gleda da ispumpa sto veci broj ponavljanja sa datom tezinom i pritom koristi poprlicno vise momentum od Doriana.

vinnie38:

--- Citat: urlich  Januar 19, 2013, 01:54:24 posle podne ---Naravno da ne, ne znam po kom principu radi dorian ali gledajuci njegove treninge vidim da insistira na punim pravilnim ponavljanjima i jakim kontrakcijama(ono njegovo squeeze).A gledajuci treninge grudi, ledja brancha on mi deluje da cisto gleda da ispumpa sto veci broj ponavljanja sa datom tezinom i pritom koristi poprlicno vise momentum od Doriana.

--- Kraj citata ---

Pa dobro, ti ovde pišeš o današnjem Dorianu, ali ako pogledaš njegove treninze kad je još uvek bio pro..pa izgleda sasvim drugcije. Ali opet, ako Branchu ovo radi, a vidi se da radi..onda je to to :)

urlich:
Ne znam da li se ovde Dorian Yates Training and Full Workout Routine Part 1 (Chest, Biceps and Legs) jos uvek takmicio, ali mi deluje poprlicno strikna forma...Nego nije mi namera bila da dokazem da Branch radi nepravilno kao i sto sam rekao, nego da li takav trening ima smisla raditi u smisli hipertrofije za nas obicne smrtnike.Ili cinjenica da su na kg hemije im dozvoljava takav nacin vezbanja?

BUKAS:
Dorijan- prvi abjuzer gh-a.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju