Multimedia > Slike/Muškarci

BRANCH WARREN

<< < (11/27) > >>

sleepy:
Pa meni to nije nesto vau. Veci mi je uspeh kad Bernard Hopkins postane sampion sveta u boksu u 47 godini ;) On je stalno u formi ;)

VeljaP:
mora svaka tema da se usere pa to ti je.....

jovann:

--- Citat: sleepy  Avgust 06, 2011, 09:10:40 posle podne ---matori pa u cemu je razlika izmedju njega i neke sponzoruse onda? XD  i ova je ogavna 90% vremena al se picne kad treba da navata nekog mucenika XD i ovaj se isto tako pimpuje za izlazak na binu

vise postujem ljude koji su stalno u formi nego ove sto se usvinje

--- Kraj citata ---

Poredjenje ti je strasno,tacno da neke djevojke sponzoruse kako ih nazivas treniraju da bi lakse uhvatile ebaca tacnije ne ebace nego nekog ko ima para,i vidis to je pametno ide lijepim tijelom za ostvarenje cilja....
A sad pro bilderi to sigurno ne rade :D ,to su sportisti koji imaju po 20 godina  hardcore treniranja i jednostavno tegovi su im usli u krv.

TeH FiLiP:

--- Citat: sleepy  Avgust 06, 2011, 09:10:40 posle podne ---matori pa u cemu je razlika izmedju njega i neke sponzoruse onda? XD  i ova je ogavna 90% vremena al se picne kad treba da navata nekog mucenika XD i ovaj se isto tako pimpuje za izlazak na binu

vise postujem ljude koji su stalno u formi nego ove sto se usvinje

--- Kraj citata ---

pa jel njemu cilj da bude baja na plazi i da leci komplekse ili da odmara svoje telo i tempira najbolje za binu??

sleepy:
cekaj malo..pa sarceva nikad nisam video usvinjenog...

ma zajebi me sa tim pro bb...gde se svinje pretvaraju u isecene likove za 12 nedelja i vracaju se u svinje...znaci njemu je cilj da bude svinja i samo par dana isecen...bem ti takav sport

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju