Multimedia > Slike/Muškarci
BRANCH WARREN
breshahils:
sleepy
Jeste brate ružno kad je baš onoliko u offu i nikome od nas se to ne sviđa ali to je neminovnost bez koje nema nabacivanje toliko mišića (doduše i sala) koliko kad se pazi da bude lean mass .Jbg tako je ali što neko reče čovek ima svoj cilj i juri ga, a na kraju balade uradi FANTASTIČNU defku na kojoj bi mu svako pazavideo.
E sad sto se nama ne sviđa njegova građa, njegov off...mislim da njega baš briga ;)
Ja lično više volim drugačiju građu i više mi se sviđa Miloševa građa ali jbg zato Miloš nikada se nije približio za medalju na Mr. O.
sleepy:
Kapiram ja da on ovo mora...samo kazem da mi je ogavno i da licno smatram da je to kretenizam. Samo toliko :D
TeH FiLiP:
i ja isto naravno,ovo kako danas Branch i Jay izgledaju je totalno prelilo u pogresnom smeru...ali tako je kako je,pored svega toga on je veliki profesionalac i tako ga treba gledati,to je to.
sleepy:
Al pazi ja ovo vise ne gledam kao profesionalce nego ko ima vishe kesha da jede ko svinja, za brutalnu suplementaciju i da moze da trenira bez da se cima nesto puno. Preterano hedonisticiki.
Kad pogledam neke starije bb snimke..gde su ljudi bili hc..radili i trenirali...i izgledali brutalno...ovo mi je danas kao za seka perse.
Thor_ZR:
Po meni, čisto sa estetske strane, i Branch i Cutler su daleko od idealnog bodibilderskog izgleda, čak i kad su u savršenoj formi. Otišli su potpuno u krajnost i to više ne liči na čoveka nego na loptu mišića. Da mi je znati kako hoda sa onolikim butinama.... :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju