Multimedia > Slike/Muškarci
BRANCH WARREN
TeH FiLiP:
uf bedak...eto kakva glupost moze da te sjebe,dizes tone po teretani,bacas tegove a pokidas misic jer si se okliznuo...kao Martinez kad je sjebao patelu dok se zagrevao. Samo se nadam da mu nece ova povreda naciniti neku grozotu od onih predobrih kvadova
breshahils:
--- Citat: debeli Avgust 22, 2011, 01:22:54 pre podne ---Nadam se da su sada svi HEJTERI Warren-ove gradje srecni, covek je sinoc pokidao ligamente kvadricepsa, posto se okliznuo o mokar asfalt dok je ulazio u aoto i pao je na levu nogu, pri cemu se povredio, pa nece moci da ugrozi nikoga na olimpiji, posto mora sutra hitno na operaciju, pqa samim tim otpada ovogodisnja Olympia.
>:( >:( :-[ :-[
--- Kraj citata ---
Ako se nekom ne sviđa njegova građa to ne znači da mu želi nesreću i povrede.
Želim mu brz oporavak i citiram tebe u jednom delu sa kojim se slažem:
"Meni ce licno veoma nedostajati, da napravi pometnju medju favoritima !!! "
Sasa Ilic:
Ja mislim da sam citao u nekom casopisu kako je na slican nacin samo dok je izlazio iz tus kabine valjda iskidao bices leve ili desne ruke ne secam se.Nije mi jasni kako se tako lako povredjuju :S
vlada sin:
Desava se jbga, bilo je slucajeva da se vrhunski fudbaleri pred SP povrede tako sto se okliznu u kadi ili iseku na zilet noge . Bedak u svakom slucaju
vlado0550:
--- Citat: Sasa Ilic Avgust 22, 2011, 10:58:10 pre podne ---Ja mislim da sam citao u nekom casopisu kako je na slican nacin samo dok je izlazio iz tus kabine valjda iskidao bices leve ili desne ruke ne secam se.Nije mi jasni kako se tako lako povredjuju :S
--- Kraj citata ---
x2
Stvarno nevjerovatno kako se ozljede, mada sam za Brancha procitao i da se ozljedio na tereningu, sad ko ce ga znat.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju