Ostalo > Offtopic
PRIJEMNI OMG
munja877:
30.6.2006 u hali beogradskog sajma od 9 do 11:30
prijemni ispit za ekonomski fakultet....
joj 8O
ja ovih dana bas ucim.....imali jos neko da polaze....(za bilo koji fax)?"""" :?:
sasacg:
Nemoj na ekonomiju ako Boga znas,upisi neki privatni i postedi sebe muka
munja877:
ma jok......
koji privatni ?????????? MEGAtrend hahahahha
laracroft:
ja sam na megatrendu a dosla sam sa medicine posle 3godine smaranja i oholog ponasanja profesora za iste pare....
inace i ja sam tako bila nnadobudna i shvatis na kraju placas isto a ovi te maltretiraju
inace svi moji drguovi i drugarice a mnogo ih je bilo na ekonomiji su odustali i presli ovde,neki su im se ispiti priznali.
bolje sto pre da zavrsis fax nego da zarad neke drzavne diplome studiras 6godina
a bas cu da te vidim kad na 1godini das matematiku i posle racunovodstvo dal ces pricati tako
na kom god da si faxu sam odlucujes koliko ces znanja poneti,licno milsim da drzavni suvise smaraju sa istorijatom a nista konkretno ne radis ,ovde je sve up to date,paralelno vec radim jer se ovde forsira uz ekonomsko znanje i obavezni engleski francuski plus sektor sa 3jezikom sve 4godine
a da,pa ajd dodji kod cuvenog oskara kovaca koji je na ekonomiji predavao pa polozi ekonomiju regiona ili diplomatiju i komparativne politicke sisteme kod prvulovica,mikro i makro ekonomiju kod gnjatovic,pogledaj im biografije pa pricaj onda
evo sad tebi jedno hahahhaa
H2SO4:
pored ovoliko privatnih faxova neko da ide na drzavni?? pa ljudi chemu taj mazohizam?
kontam ako je neko dobar djak i moze da uchi pa ajde. al ovi ostali mi nisu jasni, bespotrebno igranje sa zdravljem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju