General Bodybuilding Discussion > Članci
Misko Polomac-trening i ishrana na moj nacin
Polomac:
Hvala drugari!
opaquer:
;) polomac je realan covjek:)) zato ga svi vole ;)
kada ti se poklope sve stvari onda to mora da bude OK!!kao sto polomac kaze trening,ishrana,odmor...sve to uskladis i mora biti rezultat:))
samo da bi bilo OK!zna se sto treba koliko muke odricanja i novaca itd...........
a misko fascinira izgledom i kvalitetom misica "ebes masu" ako je nemozes odrzavati ili biti u formi jednom i nikad vise(da nebih netko shvatio pogresno divim se ljudima i fasciniraju me ogromne mase jer to abnormalno:))!!
ja sam sebe nasao u ovom tekstu od polomca pa tako gledam nekako i ja slicno da uspijem napraviti ono sto je on;))bio bi prezadovoljan to bi mi bio plafon to bi mi bilo to;))mozda bih onda zelio vise ali lova??:))) pozdraw weliki polomac i sjajan text;))
Polomac:
Koliko vidim druze moj ti si vec u odlicnoj formi.Hvala na lepim recima koje jako imponuju.
Da se nadovezem na tvoje pisanije.Naravno slazem se ,ja zaista pozitivno zavidim na masi nasih sjajnih sampiona-Pedje,Igora,Jadra,Vukicevica i ostalih da ne nabrajam jer ima ih...ali isto tako sve najbolje se moze reci i o gradji i radu ostalih asova poput Ilica,Milosevica,Privulovica,Liske ,Djordjevica,Maskea i opet ostalih mnogobrojnih ljudi za postovanje.Svako od njih na svoj nacin.
opaquer:
nisma nista lose mislio o masivnim ljudima divim im se i skidam kapu tako i ostalim sportasima skidam kapu stvarno fasciniraju izgledom bilo to 80kg a da dalje nenabrajam...svimsamo velim da sam sebe misko ja nasao u tvom tekstu nista vise;)) svaka cast!!pozdraw svima da nebih neko nesto lose mislio da kudim ovdje masu:))
:-*
Polomac:
--- Citat: opaquer Mart 25, 2010, 10:01:45 posle podne ---nisma nista lose mislio o masivnim ljudima divim im se i skidam kapu tako i ostalim sportasima skidam kapu stvarno fasciniraju izgledom bilo to 80kg a da dalje nenabrajam...svimsamo velim da sam sebe misko ja nasao u tvom tekstu nista vise;)) svaka cast!!pozdraw svima da nebih neko nesto lose mislio da kudim ovdje masu:))
:-*
--- Kraj citata ---
Ma naravno druze moj.Nisam ni pomislio takvo sto,nego kazem neko svoje vidjenje..veliki pozzz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju