General Bodybuilding Discussion > Članci

Misko Polomac-trening i ishrana na moj nacin

<< < (11/13) > >>

TOMI09:
odlican tekst , malo ljudi na forumu moze shvatit kako je tesko jednom rekreativcu  postic ovakav zavidan izgled  uz posao familiju i dnevne obveze , i koliko je tesko sve to uklopit u 24 sata , meni osobno najteze pada kad slobodno vrime trosim u teretani a ne sa sinom i zenom i pokusavam se na sve nacine  organizirat da mi moj hobi sta manje oduzima vrime za familiju , pa nerijetko treniram tek navece kad mali zaspi ili rano ujutro , da ne govorimo kako je to nakon cilog dana punog stresa i jurnjave  doc doma navece i  priremat hranu za iduci dan  ... zato ovaj polomcev trud cjenim vise od icega , a rezultat da ne govorimo  , svaka cast i naklon do poda :)

Polomac:
Hvala puno druze moj.
Upravo tako druze moj,uz posao ,familiju i dnevne obaveze treba sve te bitne stvari uklopiti i da nista ne trpi..
Naravno ovo nije najbolja solucija u bodi bildingu,ali uz sve pomenuto za mene jeste najbolje resenje.

Polomac:
Moram da napomenem ko nije pazljivo iscitao ceo txt..
Cesto povodom mog trenutnog i prinudnog nacina treninga dobijem pitanja tipa-----------------------------------
zasto meni preporucujes nesto drugacije od toga kako ti treniras???
Jednostavno i ukratko....
Ovako kako ja treniram apsolutno nije sjajan nacin da neko napravi bodi bilding rezultat iz mnogo razloga.
Za gym ipak treba nesto vise vremena nego li ga ja sada mogu izdvojiti.
Ja sam prilagodio sebi,organizovao sebe prema svojim prevelikim obavezama i drugim bitnim stvarima.
I sada kada sam siguran da u nekom duzem vremenskom periodu mogu posvetiti vise vremena gymu
raspored treninga je skroz drugaciji i usmereniji ka onom sto je provereno ,opet za mene.

BAKIĆ:
Od ovog čoveka je cela evolucija krenula kad je u pitanju bodi bilding u gradu Gornjem Milanovcu to tvrdim i znam...
Uvek dobro nameran otvoren i spreman da pomogne svima....
U kući,u teretani,na poslu i ovde na forumu svud ga ima,nije lako to.
Rispekt Miško

milos ilic:
stvarno svaka cast na svemu samo napred  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju