Ostalo > Offtopic
ZA BACKO PALANCANE
Pedja_Petrovic:
NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO.
kako se blizii leto valjda raste i procenat inteligencije 8) 8)
uzmes ovaj protein (pokazuuci na scitec whey proffesninal ;D) i od njega skida OVO (pokazujuci na spojlere svoje na stomaku) a dobijas SUV MISIC ;D ;D
PAZI..SUV MISIC ;D ;D ;D ;D
ovo sunce pored stetnosti na kozu defitivno deluje i na isusivanje sive mozdane materije zvane MOZAK kod nekih ljudi ili ga verovatno nikada nisu ni imali 8) 8) 8) 8)
jbt.....da covek ne poveruje......
i da.
ima..
uzmi ovaj kreatin to piju ovi moji sto idu u teretanu ;D ;D ;D
ali dobro
nisu krivi oni sto drze radnju vec ljudi koji dodju i slusaju nekoga ko izlgeda kao vreca govana okrenuta naopka i deli savete o tome kako se mrsavi ili kako dobijes na masi...
jna koji nacin moze da ti neko ko izlgeda tako prodaje pamet..ja pojma nemam
sasacg:
Brate,imas li neki whey,ali za vlazan misic,ovi suvi me ne interesuju po ovoj vrucini?
Wroy:
jesi li se ti onomad video sa tim likom? :)
jel moze neko da ga nagovori da se registruje ovde,da se svi napijemo znanja na samom izvoru :D
--- Citat ---nisu krivi oni sto drze radnju vec ljudi koji dodju i slusaju nekoga ko izlgeda kao vreca govana okrenuta naopka
--- Kraj citata ---
--- Citat ---jna koji nacin moze da ti neko ko izlgeda tako prodaje pamet..ja pojma nemam
--- Kraj citata ---
cisto sumnjam da je ta prodavnica u nekom finansijskom plusu... :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---jesi li se ti onomad video sa tim likom
--- Kraj citata ---
ma jok jbg
--- Citat ---jel moze neko da ga nagovori da se registruje ovde,da se svi napijemo znanja na samom izvoru
--- Kraj citata ---
ne verujem da zna i sta je komp a ne kako se pali...
--- Citat ---cisto sumnjam da je ta prodavnica u nekom finansijskom plusu.
--- Kraj citata ---
pa neznam
al s bozirom da ljudi ovde vole da dobiju suve misice,da se napucaju od talbeta kreatina,da skidaju salo i dobijaju ruke i grudi...jbg...sto da ne
--- Citat ---Brate,imas li neki whey,ali za vlazan misic
--- Kraj citata ---
jbg..sta da ti kaem
Pedja_Petrovic:
OPA BATKICEEEEEEEE
AMINO FUEL-TWINLAB..
to ti je POLU STEROID tj na bazi steroida.......radi znaci tako da samo pijes,treniras i da vidis kako ce da te iscrta.. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju