Ostalo > Offtopic
ZA BACKO PALANCANE
Pedja_Petrovic:
--- Citat: GORAN_ILIC Februar 08, 2011, 11:59:20 posle podne ---Sta??? zar taj tip jos postoji i radi tamo... ???
--- Kraj citata ---
ma da je on meni zivv i zdrav brate hehehehhhehheh
jesi dobio moje puse?
GORAN_ILIC:
Da,da.. i vracene su... :-* I pozdravi tog lika, svaka mu cast kad se toliko dugo drzi...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: GORAN_ILIC Februar 09, 2011, 11:49:19 pre podne ---Da,da.. i vracene su... :-* I pozdravi tog lika, svaka mu cast kad se toliko dugo drzi...
--- Kraj citata ---
o hvala mighty lord!!
e da
neznam kako je kod tebe u kg
ali ovde je priclino selo veselo
i onda ti ide ona varijanta da covek jednsotavno zbog sujete nece da dodje da me pita nesto jer zna da cu mu sigurno reci da kreatin nije za masu ali on ne moze da podnese da mu ja saopstim cinjenicu da se nece uraditi za 1200 din vec da mu za to trebaju neke druge stvari u vidu gradivnih materija itd itd itd itd,i onda dosda ta ljudi odista i idu tamo ali ne iz razloga sto ce tamo nesto da nauce vec iz razloga sto tamo dobiju potvrdu za ono sto oni vec znaju hahahhahahahhahahahahha i onda su sretni kao kucici kada im majstor kaze da zvacu kreatin u toku treninga itd itd itd itd....jbg brate
zato ljudi me neki voledu a neki ne voledu jer kazem ono sta znam i surovo sam iskren
jbg..mozda bi trebalo da promenim taktiku pa da i ja pricam tim majstorima pricu o shotgunu kao svemogucem preparatu i tajni koja je dugo cuvana u ukrajini mada je kandaska frima i o tome da ga ja pijem zadnjih 7 godina i da sam zboig toga takav mada shot postoji jeddva i 3 hahahha
Genius:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 09, 2011, 12:42:57 posle podne ---
--- Citat: GORAN_ILIC Februar 09, 2011, 11:49:19 pre podne ---Da,da.. i vracene su... :-* I pozdravi tog lika, svaka mu cast kad se toliko dugo drzi...
--- Kraj citata ---
jbg..mozda bi trebalo da promenim taktiku pa da i ja pricam tim majstorima pricu o shotgunu kao svemogucem preparatu i tajni koja je dugo cuvana u ukrajini mada je kandaska frima i o tome da ga ja pijem zadnjih 7 godina i da sam zboig toga takav mada shot postoji jeddva i 3 hahahha
--- Kraj citata ---
O boze....
Pocetnik993:
Sta reci,procitao sam sve ovo
Ima i moj cale velikog iskustva sa prodajom,(Sezonskog Cveca)nikad ljude nije zaebao,i uvek se vrate sledece godine,i kupe vise....
Tako da samo treba pricati istinu,i vratice se o5 i kupice od tebe.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju