Ostalo > Offtopic

ZA BACKO PALANCANE

<< < (16/31) > >>

mikson:
ja da sam na tvom mestu ja bi sve to zapisivao i izdao knjugu-nov pristup bodibildingu. LOL

breshahils:

--- Citat: mikson  Maj 20, 2010, 07:37:43 pre podne ---ja da sam na tvom mestu ja bi sve to zapisivao i izdao knjugu-nov pristup bodibildingu. LOL

--- Kraj citata ---

x2

LazicExyu:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 20, 2010, 06:38:26 pre podne ---ulazi momak u radnju i pita
ja se izivnjvam ali zasto vi nemate misice kao i Pedja

odgovr-pa ni pedja nema misice-ON JE SAMO NADUVAN  8) 8) 8) 8) 8) 8)

--- Kraj citata ---
ko ti kriv sto si naduvan :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: B.M.F  Maj 20, 2010, 07:33:15 pre podne ---BRATE TEBI U PALANCI EXTRA ZANIMLJIVO.....NABACI NEKU KAMERICU PA SNIMI PACIJENTE..PODELI TO SA NAMA...

--- Kraj citata ---

ma ne desava se to kod mene u radnji...gde bre jbt...hahahhahah

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---ko ti kriv sto si naduvan
--- Kraj citata ---

sto jes-jes

--- Citat ---ja da sam na tvom mestu ja bi sve to zapisivao i izdao knjugu-nov pristup bodibildingu. LOL
--- Kraj citata ---

pa s obizrom da sam ja u prinicpu sada izasao u javnost sto se tice BP jer do sada me boleo penis sta se ovde desava itd (sada vidim da je to greska ali ajd),e onda je klrenula poplava mudrosti,i narodnih umotvorina ovog tipa.nije ovo od pre neki dan od kada sam ja radnju otvorio.ovo je verovatno tj siguran sam mnogo duze ukornenjeno "znanje" u ovom twin piks-u tako da je pitanje kada ce jednog dana iz bagremare(sumica pored BP) da izadje mutant sa 167 kg i 2 m visine i kaze....SEREM SE NA KOLEMANA-OVO JE TELO MOJE-ZADUZBINA VRHUNSKIH TRENERA BACKE PALANKE  8) 8) 8)

pa se vi svi lepo zajebvajte ali s obzirom sta ja sve cujem,stvarno bi bilo pametno da se to sve lepo belezi i napise knjeiga jer TOLIKO GOMILU GLUPOSTI necete nigde naci zivotom se kladim.
jbg.napredna sredina ;D ;D ;D ;D ;D
ako se secate slika iz nekih magazina i natpisa..BACKO PALANACKU MUSCLE BEACH  ;D ;D ;D ;D ;D
ameri imaju svoj VENICE a ovde je TIKVARA  8) 8) 8) 8) 8).....

jaooooooooooo.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju