Ostalo > Offtopic
ZA BACKO PALANCANE
Pedja_Petrovic:
ma nikkakvo nasilje i te stvari
samo zelim da ga pitam iz kog razloga on zeli da zna gde i kada sam ja bio i na kojim takmicenjam
znaci-zanima me samo razlog zato on to hoce da zna i ako odista toliko zeli ja cu DRAGE VOLJE DA MU OBJASNIM tj "KAZEM"/
ali vi meni ne verujete ali mene to odista zanima iz kog razloga je do te mere u opste i moguce da covek ide da izjavi takvu retaridarnu izjavu..mislim jbt.....
pa ljudi samo sto ne pricaju vec vic o pedji i papi umest o muji u papi kada je mujo bio u vatikanu pa se slikao sa papom a ljudi pitaju ko je onaj dziber kraj muje..
Genius:
Izvini pedja sto cu ovo ovde staviti, ali moram, hahahhahaahhaha.....
Juce u teretani neki lik radi bench i pati se sa 60kg... i zavrsi i kaze ?ebo mamu nikako da proradi, ja reko sta da proradi?! kaze on MA PLAVA SRCA, hahahahahahaahhahaah
Znaci vise nije naposim u modi sad su plava srca No1 100%
Polomac:
Ne znam sta taj tip prica,ali ja znam da sam te vidjao po raznim takmicenjima,ma ubedjen sam u to.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
:o :o :o
:-* :-* :-*
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Genius Maj 30, 2010, 10:13:33 pre podne ---Izvini pedja sto cu ovo ovde staviti, ali moram, hahahhahaahhaha.....
Juce u teretani neki lik radi bench i pati se sa 60kg... i zavrsi i kaze ?ebo mamu nikako da proradi, ja reko sta da proradi?! kaze on MA PLAVA SRCA, hahahahahahaahhahaah
Znaci vise nije naposim u modi sad su plava srca No1 100%
--- Kraj citata ---
kvaris mi temu jbg
u backoj palanci se to ne krosti tj enma potrebe za tim
dovljno je 120 tableta cretaina i doibjas na masi a to je povezanog sa snagom
jos ako uzmes shootgun...pa onda vec nisi normlan ali onda ce pored mase da se skida stomak,a posebno rastu ruke i grudi a o snazi da se i ne prica..
i sada je tebe pitam
kome trebaju plava srca...
Pirat:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 28, 2010, 04:30:30 posle podne ---ma nikkakvo nasilje i te stvari
samo zelim da ga pitam iz kog razloga on zeli da zna gde i kada sam ja bio i na kojim takmicenjam
znaci-zanima me samo razlog zato on to hoce da zna i ako odista toliko zeli ja cu DRAGE VOLJE DA MU OBJASNIM tj "KAZEM"/
ali vi meni ne verujete ali mene to odista zanima iz kog razloga je do te mere u opste i moguce da covek ide da izjavi takvu retaridarnu izjavu..mislim jbt.....
pa ljudi samo sto ne pricaju vec vic o pedji i papi umest o muji u papi kada je mujo bio u vatikanu pa se slikao sa papom a ljudi pitaju ko je onaj dziber kraj muje..
--- Kraj citata ---
kapiram tacno o cemu pricas ...hehe nema svrhe zalaziti u dubinu i razlog njegove izjave, jer ne mozes pronaci nista pametno ni logicno kad neko tako na taj nacin pljune po tebi... ili mu das po pichci :) ili iskuliras budalu, a u kakvom vremenu zivimo bolje iskulirati budalu ... znam tacno, jebeno je to sto faktor malog mesta i uopste glasine krenu tako od mentola pa to moze da se odrazi na svasta pa i na posao , ali surova je istina da ce toga uvek biti i da je borba protiv toga- borba protiv vetrenjaca ...tako da samo rezultati i dobar marketing svih uspeha je dovoljan protiv takvih malih ljudi ... to ce ih i najvise jebati kao sto ih vec jebe ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju