Ostalo > Offtopic
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu
nickey:
Filipe nznam sta ti pricas, ali evo moja tetka je normalna zhena, koliko znam, i odgaja decu na meni normalan nacin, ali pre par dana meni su dali komp da reinstaliram windows i da sacuvam sve sa kompa, kada sam trazio nasao sam ovo hiddenovano u folderu sa filmovima za decu(sin 3 raz, cerka 2raz), gle dizni....
http://www.churchofsatan.com/Pages/cosinfopack.pdf
Tako da ti ne znas nista o onome sta se dogadja, i to sto ti mislis da nema dubine u tome, razmisli ponovo...
Bare:
--- Citat: nickey April 05, 2010, 09:54:21 posle podne ---Filipe nznam sta ti pricas, ali evo moja tetka je normalna zhena, koliko znam, i odgaja decu na meni normalan nacin, ali pre par dana meni su dali komp da reinstaliram windows i da sacuvam sve sa kompa, kada sam trazio nasao sam ovo hiddenovano u folderu sa filmovima za decu(sin 3 raz, cerka 2raz), gle dizni....
Tako da ti ne znas nista o onome sta se dogadja, i to sto ti mislis da nema dubine u tome, razmisli ponovo...
--- Kraj citata ---
Sta si gde nasao? OVAJ pdf je bio hiddovan u folderu sa crtacima?
nickey:
da
cartell:
--- Citat: nickey April 05, 2010, 09:54:21 posle podne ---Filipe nznam sta ti pricas, ali evo moja tetka je normalna zhena, koliko znam, i odgaja decu na meni normalan nacin, ali pre par dana meni su dali komp da reinstaliram windows i da sacuvam sve sa kompa, kada sam trazio nasao sam ovo hiddenovano u folderu sa filmovima za decu(sin 3 raz, cerka 2raz), gle dizni....
--- Kraj citata ---
sto bi pedja rekao " ja ne mogu da verujem sta slusam i gledam.."
brate MINLI..ja mogu da se kladim u sve pare na ovome svetu da 99% ljudi,dece, generalno svetske populacije nije ni primetilo te gluposto u crtacima,pa cak ni negde podsvesvno ili ne znam ni ja kako...i taj ko je izneo celu ovu pricu oko disneya ga treba staviti u vrelo ulje!!drugo,sto se tice tog PDF-a on je mogao na milion i jedan nacin da dospe u taj folder i ne vidim zasto bi se neko alarmirao oko toga i uopste ne mora da potice od disney-a niti od te dece nego mozda od nekog od ukucana si razmisljao o tome ???????? to ti je ono ko kad krenes da kasljes a bab ti kaze "aha to je od onog sladoleda koji si pojeo pre 50 godina,lepo sam ti rekla.." DAKLE,sve je moguce ,ne osporavam da je mozda zaista nekim slucajem taj folder bio tu ali cisto sumnjam da je dobijen u PAKETU sa CRTACIMA.! a mozda si i ti neki buntovnik koji nas maze ovde i izmislja neke price m ???????? a sto se tice filipa i njegovom razmisljanja u potpunisti podrzavam i obrazlozio ga je sto je jako bitno,a ti si dosao sa recenicom jako pompeznom gde nas ostavljas onako u senci misterije ..... "Tako da ti ne znas nista o onome sta se dogadja, i to sto ti mislis da nema dubine u tome, razmisli ponovo... " - get the fuck out of my face...izvoli,kazi,obrazlozi ali sumnjam da ces imati bilo sta pametno da kazes.nasilja i ratovi koji se vode nisu uzrok ukradenom lesniku niti nasilji u CS-u i toj nekoj 24-oj slici u igricama nego u samoj psihi coveka i socijalnom okruzenju.hvala i pozdrav
TeH FiLiP:
--- Kraj citata ---
OMG! SATANA CE DOCI CIM SVA DECA POGLEDAU LION KING!!!!
steta sto ne verujem ni u boga ni satanu ni uskrsnjeg zeku :(
a to oko tetke kao je ovo dobila,pa do jaja,kad mi najdes jos bar 20 000 ljudi da su dobili isto,e onda mozemo misliti da se nesto muti a ne jbt samo tetka :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju