Ostalo > Offtopic
A mace?
dr_rapid:
--- Citat: pedjos ---mislim da ste vi zaboravili nam mog macka markusa i bigovog serbian street figthera...cungija.........morati ce te malo da potrazite..
--- Kraj citata ---
:wink: :wink: :wink:
http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=181
natasa:
Meni su mace zanimljive samo kad su male jer hoce da se igraju.Posle kad odrastu samo jedu i spavaju.
Imam u BG-u jednog macora(slikacu ga kad dodjem),sav je izubijan jer se bije sa zvezdarskim kerovima 8O i jedini macor kog psi u ulici ne napadaju.Zove se Frkalo ali posto ima ogromnu glavu drugovi iz ulice su ga prekrstili u Panta-glavonja. :roll: :wink:
VodaVoda:
Da, mace su preslatke dok su male, ne mogu mnogo da grebu, a mozes da ih gnjavis i igras se sa njima.. posle kad odrastu, mrzovoljne su..i prepotentne. Kazu da su mace 'nekarakterne" zivotinje, jer su podvodljive, dok su psi verni.
Da znate da sam se istopila gledajuci ove slike... mjau, mjau.. Mogli bi da napravimo glasanje koja je najlepsa :D
bajic:
Tacnije kazu da su mace egoisticne zivotinje, idu gde im je bolje, inace meni su macke draze od pasa, valjda sto su umiljate...
VodaVoda:
Pa da, upravo to, sebicne i prepotentne, i mogu da iznevere...a psi ne :D
Mada sam i ja vise za mace...mekane...mozes da ih drzis na krevetu...mjauuuuu :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju