Ostalo > Offtopic
The Expendables Trailer 2010 HD
Donovan:
--- Citat: marelli April 02, 2010, 06:09:13 posle podne ---
--- Citat: IGI900 April 02, 2010, 06:06:57 posle podne ---Koliko vidim Schwarzenegger se pojavljuje samo u jednoj sceni, steta. :(
--- Kraj citata ---
zasto steta, sad ne bi imao sta da pokaze, atrofirao je
--- Kraj citata ---
To ti samo mislis. ;D
Pogledaj samo moj avatar. ;D
marelli:
--- Citat: IGI900 April 02, 2010, 06:12:13 posle podne ---
--- Citat: marelli April 02, 2010, 06:09:13 posle podne ---
--- Citat: IGI900 April 02, 2010, 06:06:57 posle podne ---Koliko vidim Schwarzenegger se pojavljuje samo u jednoj sceni, steta. :(
--- Kraj citata ---
zasto steta, sad ne bi imao sta da pokaze, atrofirao je
--- Kraj citata ---
To ti samo mislis. ;D
Pogledaj samo moj avatar. ;D
--- Kraj citata ---
onda moja greska ;D
a izgleda da je razlog, zasto se pojavljuje u samo jednoj sceni, prebukiran raspored od kada je glavni baja u Kaliforniji ;D
miljkoo:
13 avgusta je premijera ovog filma!!
oktagon:
Sto se mene tice, mogu da cute sve vrijeme, ekipa je iz snova 8)
cartell:
--- Citat: breshahils April 02, 2010, 06:01:52 posle podne ---
--- Citat: cartell April 02, 2010, 05:39:42 posle podne ---meni se ovo cini kao extremno jeftin film!! samo su imena zvucna,a prica mi deluje bzvz.
--- Kraj citata ---
Predpostavljam kad gledaš "švedsku" akciju OBAVEZNO tražiš dobru priču i OBAVEZNO da ima title? :)
--- Kraj citata ---
izvini nisam te razumeo. nije dovoljno da saberes legendarne oldtimere na jednu gomilu ,das im postolje i kazes "u jee koja ekipa" bitna je prica ,ali bih najbolje misljenje mogao da dam nakon sto ga odgledam.naravno ovo sam rekao sam kao pretpostavku da je los,no videcemo jos..cudi me da nisu pozvali de nira i al pacina i msm da bi krug bio zavrsen. meni je isto samo zao sto se arni ne pojavljuje malo vise,sjajan je glumac ciji se kvalitet ne ogleda samo u fizickom izgledu..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju