Ostalo > Offtopic
Kad ne znas,a ti radi!
Polomac:
Kolega sa posla,domacin covek.
Sa posla na posao.Inace zivi u obliznjem selu Majdan.
U okviru njegovog domacinstva brojna stoka,ovce,krave,gude,te tu i obavezna pernata zivina..
Sve to treba uzgajati,nahraniti da bi se skinuo kajmak na kraju,pojeo,prodao po koji jaguar,guda
i ostalo.
Otuda kod njega i velika livada i njiva.
Tako ti jednog leta vrelog,seljackog,taj kolega sa posla obradjuje livadu,a livada pokraj puta
i to velikoga,Ibarske magistrale.
Radi Rade,preplanoo,znojav samo pitci,u livadu upadaju momci sa crnim nabudzenim dzipom
Beogradskim.Izlaze i tri Beogradska opasna momka,kajlirana,top.....
Kaze Rade-pogledase me samo,'nako.Stadose redno,te piskise po livadi.Ociti lider male opake grupe,
u toku svoje radnje okrenu se ka Radu i krete njihova konverzacija,'vakoo...
-Seljak,ovo sve tvoje?
-Jeste.
-Radis,seljak,radis!!!
-Radim.
-Vrucina bree bratee,jbt!Ako bree,radi jbt kad nisi ucio skoluu!
-???????
-Seljak,odosmo mi sad!
Hehh,Rade nastavi onako u svom rezimu da radi,a sta ce,covek domacin...
Lazar Popovic:
A oni sva trojica obrazovani,uceni ljudi :).
Ucili kako sta da maznu na beogradskom buvljaku-mada sudeci po dzipu naucili su posao :D
Polomac:
--- Citat: Lazarica April 11, 2010, 09:53:10 pre podne ---A oni sva trojica obrazovani,uceni ljudi :).
Ucili kako sta da maznu na beogradskom buvljaku-mada sudeci po dzipu naucili su posao :D
--- Kraj citata ---
;D malo vise od buvljaka ;D
Lazar Popovic:
Znas kako dolazi kod mene i cimera nas jedan stari drugar-isli zajedno u osnovnu.U medjuvremenu mi krenuli na fax,a on batalio srednju-izbacili ga jer je dosao drogiran na cas.
Pitam ga ja iz zajebancije kako skola,tek ce on:"Ma jebes skolu,ja sam zavrsio jednu mnogo vazniju skolu-ULICNU SKOLU,TO TI JE BRATE ZIVOTNA SKOLA".
I sad se smejem kad se setim te situacije.
Inace,u medjuvremenu sa svojom ulicnom skolom ne radi nigde,drogira se,a pametuje pred drugima.
Polomac:
I dobra mu sulja jbt,a da naravno sve on to dobro hiper ventilira ;D ..
Propadose mnogi momci tako,jbg na zalost.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju