Ostalo > Offtopic
To nije čovek već MONSTRUM !!!
Milan Valjevic:
BEOGRAD - U beogradskom naselju Medaković pronađen je pas kojem je neko odsekao sve četiri šape. Zahvaljujući brzoj reakciji stanovnika tog kraja grada, pas je prebačen kod veterinara, gde mu je ukazana prva pomoć.
Prema rečima veterinara, jedina šansa da pas da nastavi da živi jeste proteza, ali koliko je to izvodljivo, još se ne zna. Jednogodišnjeg psa mešanca Milu pronašla je ispod automobila u ulici Radovana Simića Cige u Beogradu Sandra Spoja. Kada je videla da su psu odsečene sve četiri noge, pozvala je instruktora pasa.
:-[ :-[ :'(
Lazar Popovic:
A monstrume treba lepo kao kod Kineza postrojiti i metak u celo.
Tako se svet cisti od budala.
Jadan pas,cuo sam da ce dobiti proteze.
tenssa:
--- Citat: Lazarica April 15, 2010, 06:21:03 posle podne ---A monstrume treba lepo kao kod Kineza postrojiti i metak u celo.
--- Kraj citata ---
x2
Milan Valjevic:
--- Citat: Lazarica April 15, 2010, 06:21:03 posle podne ---A monstrume treba lepo kao kod Kineza postrojiti i metak u celo.
--- Kraj citata ---
Ne nego njemu treba porezati ruke i noge da on oseti muke kakav metak to mu je spas nego i on da oseti te boli..
vuksa:
--- Citat: MIKSA April 15, 2010, 06:32:15 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Ne nego njemu treba porezati ruke i noge da on oseti muke kakav metak to mu je spas nego i on da oseti te boli..
--- Kraj citata ---
x2
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju