Multimedia > Slike/Muškarci

Ronnie Coleman

<< < (32/130) > >>

Markoni:
http://www.youtube.com/watch?v=1HXbs_SuRU0

stvarno ne znam kako je on osvajao Mr.O a tek nemogu da verujem da ce biti uspesniji od Haney-a  a Lee je za njega vrh vrhova

chokolino:
ma moze on raditi noge sa 400 kg opet je jay cutler  osvojio chek za najbolje noge na  mr olympia 2005

Markoni:
pa kada nema skoro nikakvu separaciju , ko balvani , pogledajte kakvu separaciju ima ona riba cije je pedja slike postavio

chokolino:
koliko ja znam istio citao sam u flexu da je jay ove godine dobio isto colemana u ledjima,,,ja mislim da se jayu blizi pobjeda

Buki:

--- Citat: Dijan ---Vjerovali ili ne, ali ove godine na FIBO-u bio je Coleman na štandu All Starsa, kada je došao  i sjeo za pult skupilo se nevjerovatno puno ljudi, i svi su htjeli da ga vide, da se slikaju s njim, da ga pipaju, dobiju autogram, stvarno je extra ogroman...
Nije mi bilo čudno što vidim toliko puno ljudi oko njega, jebi ga, čovjek je ipak MR.O 8X, ali mi je bilo i ostalo čudno od kuda toliko ljudi koji nemaju veze sa bodybuildingom, sve su bili obični ljudi, bakice, djedovi i ponajviše djece, a najmanje bildera...
I dan danas mi je to sve čudno!?
--- Kraj citata ---

zato sto izgleda kao cirkuski freak !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju