Multimedia > Slike/Muškarci

Ronnie Coleman

<< < (86/130) > >>

California:
Farmaceutska kompanija

TTgirl:

--- Citat: California  Jun 04, 2007, 03:33:42 pre podne ---Farmaceutska kompanija

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol:

mafis:

--- Citat: Buki  Jun 03, 2007, 08:42:27 posle podne ---joj kako su mu vesto photoshopovali stomak na ovim fotkama....uf.....

--- Kraj citata ---

--- Citat: Buki  Jun 03, 2007, 08:42:27 posle podne ---joj kako su mu vesto photoshopovali stomak na ovim fotkama....uf.....

--- Kraj citata ---
Brate ti samo gledas stomak pa stomak.slazem se da ima veliki stomak ali svako tvoje misljenje je stomak pa stomak.ubi brate vise sa tim stomakom.shvatili smo poentu.izgleda ruzno ali jebiga to je njegov deo posla i on se time bavi.zato mozda i ima velike organe i farmaceutsku kompaniju u stomaku ali on je profesionalac i bb mu je na prvom mestu kao sto ce jednom i tebi (zelim ti sto pre) arhitektura da bude na prvom mestu.

Buki:
jebiga, ne shvatas poentu,
ja dajem kritiku na izgled, i imam pravo da izlozim da mi smeta STOMAK i samo STOMAK kod njega.
zasto kritikujem ? pa zato sto postoji sam nekolicina jako skladnih bildera sa strukom kao sto je roni imao pre 10 godina, a sa jako velikom masom, a svi znamo ko su oni, i upravo takvima se treba davati prednost a polako sklanjati ove burice po strani.

razumes.

POz

mafis:

--- Citat: Buki  Jun 04, 2007, 11:29:46 posle podne ---jebiga, ne shvatas poentu,
ja dajem kritiku na izgled, i imam pravo da izlozim da mi smeta STOMAK i samo STOMAK kod njega.
zasto kritikujem ? pa zato sto postoji sam nekolicina jako skladnih bildera sa strukom kao sto je roni imao pre 10 godina, a sa jako velikom masom, a svi znamo ko su oni, i upravo takvima se treba davati prednost a polako sklanjati ove burice po strani.

razumes.

POz

--- Kraj citata ---
ma shvatam ja poentu i vidim da su ,kako ti kazes burici u invaziji.ne bih da se ponavljam sa ostalima i da kazem ko su meni pravi bilderi.arni,franko,sergio,zane...ali vidis i sam da je ovo neizbezno.van sezone burici su neizbezni.valjda ce se nesto promeniti.samo da sudije to skontaju sta je lepo a sta je ruzno.evo licno sam se iznervirao na primeru wolfa i brancha.ali ajde da ne idemo u off.inace ronie mi se nikad nije dopadao.respect za titule.ukusi su razliciti.
pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju