Multimedia > Slike/Muškarci

Ronnie Coleman

<< < (118/130) > >>

vuksa:
vidis da ima narukvicu za ol inkluziv :D

vlado0550:
Mislio sam da je Vladar ili neko ovo vec ubacio, ali posto nisam mogao da nadjem evo:

8x Mr.O Ronnie Coleman nastavlja sa svojim gostovanjima i nastupima po cijelom svijetu. Nakon Finske, Španjolske i Indije, konačno je u SAD-u. Napravio je zajednički guest posing nastup sa Kevinom Englishom a iz pubike je neplanirano (sudeći po Colemanovoj reakciji) uletio Steve Kuclo! Dečki su se dobro zabavili...

Ronnie Coleman i dalje nije potvrdio svoj nastup na „IFBB Pro Master Championshipu 2011“ koji se po prvi puta održava slijedećeg mjeseca na Floridi. Razlog tomu je kako sam kaže bolna leđa. Ronnie je nedavno imao operaciju leđa a očekuje ga još jedna u skoroj budućnosti. Očito da 47 godišnja legenda bodybuildinga ne želi reći ne ovome natjecanju ali je primarno okrenut nekim drugim stvarima kao što je biznis. Nedavno je pokrenuo liniju suplemenata „Ronnie Coleman Signature Line“ i prema njegovim riječima biznis ide odlično. Premda nam je u drugu ruku i malo sumnjiv. Sudeći prema fotografijama veliki Ronnie nam izgleda prilično dobro i sa najmanje bodyfat-a unazad zadnjih godinu-dvije! Znači li to da se ipak potajno krenulo na laganu dijetu i u mini pripreme za osvajanje titule „Pro Master Champion 2011“ i novčane nagrade od 100 000 američkih zelembaća?

TeH FiLiP:
jos mrda...ali bukvalno mi je zao kad ga vidim ovakvog raspadnutog :/

m.o.p:
Nema ga pola.

Vladar:
Vec godinama nakon zavrsene karijere uzima novac na gostovanjima. Dave Palumbo je izjavio nedavno na RX da na bilo kakvom expou gdje je bio, Mr.O ili cemu redovi za njegov autogram su i dalje su najveci.

Ocito je da je i dalje vrlo popularan pa je po uzoru na starije kolege - Labradu, Gasparija, Doriana - i on otpoceo sa prodajom svog brenda saplememenata - Ronnie Coleman Signature Series.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju