Multimedia > Slike/Muškarci
Ronnie Coleman
vlada sin:
Roni je ipak ziva legenda a takvi su uvek interesantni za fanove ovog sporta.
Spartak:
Da ne zaboravimo dvostruku operaciju ledja, kao i trecu koja se sprema ....
*Robert*:
--- Citat: Vladar Novembar 23, 2011, 09:28:45 pre podne ---Vec godinama nakon zavrsene karijere uzima novac na gostovanjima. Dave Palumbo je izjavio nedavno na RX da na bilo kakvom expou gdje je bio, Mr.O ili cemu redovi za njegov autogram su i dalje su najveci.
--- Kraj citata ---
Ovo potvrđujem. Na ovogišnjem Fibo sajmu čekao sam 20ak min da bih došao na red i slikao se sa njim. Na drugoj strani, trebalo mi je manje od 5 min za istu stvar sa Martinezom, Heathom, Priestom i ostalima.
ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
--- Citat: *Robert* Novembar 23, 2011, 08:32:39 posle podne ---
--- Citat: Vladar Novembar 23, 2011, 09:28:45 pre podne ---Vec godinama nakon zavrsene karijere uzima novac na gostovanjima. Dave Palumbo je izjavio nedavno na RX da na bilo kakvom expou gdje je bio, Mr.O ili cemu redovi za njegov autogram su i dalje su najveci.
--- Kraj citata ---
Ovo potvrđujem. Na ovogišnjem Fibo sajmu čekao sam 20ak min da bih došao na red i slikao se sa njim. Na drugoj strani, trebalo mi je manje od 5 min za istu stvar sa Martinezom, Heathom, Priestom i ostalima.
--- Kraj citata ---
Definitivno i na Arnold Classic Europe najveća zvezda...ogromna gužva i veliki redovi...
A da izgleda raspadnuto-izgleda....
Swalbr:
Izvinjavam se ako je vec bilo,nisam pregledao celu temu.
ronnie coleman & jay cutler
Jos neverujem sta sam video :o,kao da je pao sa marsa ,cutler izgleda kao normalan covek pored njega ovde :o
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju