Ostalo > Offtopic
Auhh jbt...sta je bodybuilding :))))
Pedja_Petrovic:
jbt kako bi mu ja picku razvezao ispred milijunskig audotorijuma da me tako turira.... >:( >:( >:( >:( >:( >:(
pazi..da te jebe u zdrav mozak neki voditelj ili voditeljka koji imaju renome na TV pa da moras da se poklopis i sutis..mogu da razumem
ali RETARDIRANA MAJMUNICNA koja je sat vremena pre emisije skocio sa trkatora i dosao pravo u studio(ovde ne vrejdam seljaka kao marljivog coveka niti bilo sta drugo vec dajem paraalleu da je ovaj retard verovatno poljoprivrednik u vrbasu i da je iz tog razloga vozio traktor 1 sat pred emsiju) i onda nakon ispijene gajbe ladne lavcine on nadje da turira nekoga iz razloga sto je on nekada probao da se bavi sa ovim tj verovatno je pokusao da ide sa ortacima u teretanu ali nikako nije uspeo da se nablduje i redovno je dobijao po picici po svim kafaanama i od tuda ostala isfrustriranos sa bilo cim ili sa bilo kim ko izlgeda i malo bolje od njega a to hvala bogu nije tesko jer i ovako u sedecem polozaju izlgeda kao vreca govana okrenuta naopako i to jos vreca u kojoj je verliki % govana u liquids stanju kao i njegov mozak
Nikola ifbb:
hahahaah...pedja extra objasnio...bas je tako, nazalost
Sasa Ilic:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 21, 2010, 10:11:29 pre podne --- jer i ovako u sedecem polozaju izlgeda kao vreca govana okrenuta naopako i to jos vreca u kojoj je verliki % govana u liquids stanju kao i njegov mozak
--- Kraj citata ---
hahahahahah prevrnuo sam se od smeha :D :D :D :D e jesi lud pedja :D :D
Genius:
znaci idem ja ocu da uzmem nesto treba da imam neki misic :D :D :D :D
bjach:
Pedja car ahahahaha... Malo je falilo da dobije po picci... Ranko je vec skrgutao zubima... :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju