Ostalo > Offtopic
koliko trosite dnevno?
Sport boy:
Od ljubavi se ne zivi kao i entuzijazma.
Nikad se nisam spremao za takmicenje,ali znam da je veoma tesko,kao i da je potrebbno odricanje.
Tako da,ti se spremas,mucis se ovo ono i na kraju prc,nemas nikakvu moticaciju bile ili nebile 50 ili 100 e.
Za pro licencu znam.
Ja se sale u potpunosti slazem sa tobom brate,ali kazem stanje bodibildinga bar kod nas je jako lose.
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: Sport boy April 26, 2010, 11:21:40 pre podne ---Od ljubavi se ne zivi kao i entuzijazma.
Nikad se nisam spremao za takmicenje,ali znam da je veoma tesko,kao i da je potrebbno odricanje.
Tako da,ti se spremas,mucis se ovo ono i na kraju prc,nemas nikakvu moticaciju bile ili nebile 50 ili 100 e.
Za pro licencu znam.
Ja se sale u potpunosti slazem sa tobom brate,ali kazem stanje bodibildinga bar kod nas je jako lose.
--- Kraj citata ---
Eto vidis ja zivim od ljubavi.. :)
Salim se naravno, razumemo se u potpunosti... Ali nemoj da gledas na tu bednu novcanu nagradu..
Rekoh ti vec, moze i te kako da se unovci sva ova muka i trosak koji je bio potrosen za takmicenja iza sebe..
A koliko su bedne tih 100 evra bolje da nisu ni davali takmicarima.. Mi potrosimo po par hiljada evra u pripreme, a daju 100.
Bolje je po meni da daju proteine kao poklon u vrednosti od 100 evra, nego kao novcanu nagradu.. Ali dobro..
Evo bas prekjuce na kupu dok sam gledao takmicenje sam rekao, da treba neko ko je pobedio u kategoriji da se napravi lud i da izvadi onih 100 evra iz koverta (ako ih je bilo unutra) i da zalepi voditelju na celo i kaze: "Uzmi popij nesto brate"... :)
Pirat:
--- Citat: vuksa April 25, 2010, 01:37:01 pre podne ---evo realno nesto...posto sam i ja kao i polomac primetio da mnogi stavljaju neke jelovnike kakve bi voleli...ja dnevno trosim oko 300 dinara na hranu...supse ne pijem posto nemam sad para...a pored tih 300 dnevno mesecno izdvojim 1600 za teretanu :) tako :D
+ kad padne neka zero onda ode na 400...ja ljudi stavrno ne znam odakle vama toliko para ..msm gde vi radite :D
koliko ulazem u sebe tako i izgledam i sa tim sam zadovoljan kad se uzme u obzir koliko ulazem :D
--- Kraj citata ---
nemoguce je ziveti sa 300 dinara dnevno ... pa ne znam kako da ih uglavis ... reci mi sta kupis za tih 300 dinara da pojedes ?
Naturalni:
--- Citat: pirat April 26, 2010, 01:37:46 posle podne ---
--- Citat: vuksa April 25, 2010, 01:37:01 pre podne ---evo realno nesto...posto sam i ja kao i polomac primetio da mnogi stavljaju neke jelovnike kakve bi voleli...ja dnevno trosim oko 300 dinara na hranu...supse ne pijem posto nemam sad para...a pored tih 300 dnevno mesecno izdvojim 1600 za teretanu :) tako :D
+ kad padne neka zero onda ode na 400...ja ljudi stavrno ne znam odakle vama toliko para ..msm gde vi radite :D
koliko ulazem u sebe tako i izgledam i sa tim sam zadovoljan kad se uzme u obzir koliko ulazem :D
--- Kraj citata ---
nemoguce je ziveti sa 300 dinara dnevno ... pa ne znam kako da ih uglavis ... reci mi sta kupis za tih 300 dinara da pojedes ?
--- Kraj citata ---
kupis 1.2kg belog sa kostima;)
cartell:
ja stvarno ne mogu da verujem da neko ima obraza da kaze da zivi sa 300-400 kinti dnevno! pa to je 12 hiljada na mesecno nivou.tj 120e! pa od cega si toliko veliki aj mi reci???????! od proteJina preko sups-a mm???? hemije??? mm???? pola kile belog mesa pojedes na dan ,a gde je ostatak namirnica koje idu uz to...svi imaju po 5-6-7 obroka 500 g pojeds u 2 ,sta je sa ostalih 5? ajdete molim vas..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju