Ostalo > Offtopic
koliko trosite dnevno?
Deja:
A sta treba da se stidi toga sto nema 10000e/mesecno? (mozda nisi to mislio ali meni je tako zvucalo)
Ne kapiram ni ja kako uspeva, bash bih voleo da znam, ali nista lose tu nema ako on malo potrosi dnevno.
--- Citat: cartell April 26, 2010, 02:25:18 posle podne ---ja stvarno ne mogu da verujem da neko ima obraza da kaze da zivi sa 300-400 kinti dnevno!
--- Kraj citata ---
r3d:
Pa 300din - pola elle, 400g piletine, 4 jajeta, kg krompira :)
zile88:
--- Citat: cartell April 26, 2010, 02:25:18 posle podne ---ja stvarno ne mogu da verujem da neko ima obraza da kaze da zivi sa 300-400 kinti dnevno! pa to je 12 hiljada na mesecno nivou.tj 120e! pa od cega si toliko veliki aj mi reci???????! od proteJina preko sups-a mm???? hemije??? mm???? pola kile belog mesa pojedes na dan ,a gde je ostatak namirnica koje idu uz to...svi imaju po 5-6-7 obroka 500 g pojeds u 2 ,sta je sa ostalih 5? ajdete molim vas..
--- Kraj citata ---
ajde pa ti ne preteruj i ne pametuj mnogo. Pazi molim te kako neko ima obraza. Pa ljudi nemaju para, veruj mi da je za moje drugar iz istocne Srbije i 300-400 dinara koliko ja trosim dnevno na ishranu, mnogo. Gledaju me kao milione da trosim, kad mogu lepo da se najedem pasulja ili necega ceo dan za 100 dinara. Iskreno kad i izracunam, koj qrac ja bacam bar 12000 mesecno za HRANU kad neko ima toliku penziju od koje mora da placa i struju, i stan... Za te pare mogu lepo da kupim patike, novu jaknu + jos nesto, mogu i devojci da nesto cesce kupim, a ne da stekam na odeci i bog zna jos sve cemu da bi imao "samo tih" 400 din dnevno za ishranu. Ako neki imaju vise svaka cast njima, ali manite te fore kako ne moze sa tim parama, koj djavo bi neko lagao koliko pare trosi nahranu...
tenssa:
Ja mjesecno primim 210-220 eura i lora sinjore....nema supsa, samo klopa i gym i to je to...
Pirat:
--- Citat: cartell April 26, 2010, 02:25:18 posle podne ---ja stvarno ne mogu da verujem da neko ima obraza da kaze da zivi sa 300-400 kinti dnevno! pa to je 12 hiljada na mesecno nivou.tj 120e! pa od cega si toliko veliki aj mi reci???????! od proteJina preko sups-a mm???? hemije??? mm???? pola kile belog mesa pojedes na dan ,a gde je ostatak namirnica koje idu uz to...svi imaju po 5-6-7 obroka 500 g pojeds u 2 ,sta je sa ostalih 5? ajdete molim vas..
--- Kraj citata ---
vidis da ima brate ,ali nije to samo stvar obraza nego i pameti i jos po nesto ;) ... jbt ako nesto lazete smislite makar da ima logike ... to svi jbt nemaju para tezak zivot brate , a onda samo sevaju sa temama kako da koristim ovaj suplement kako onaj , znas... dobio od druga od tetke , dobio kao poklon , alo bre ... ko jos poklanja suplemente ??? ko bre moze da zivi od 300 dinara eeee? patike kostaju 10 soma i to da ih nosis jednu sezonu i da ne lice ni na sta ... a ovaj bi da kupi i jaknu uz to i jos da mu ostane jos po nesto ... ljudi ispadate smesni ... ko da samo vi zivite u Srbiji a mi sisali vesla pa ne znamo kakve su cene ...
bez uvrede za one koji stvarno zive od 300 dinara dnevno za hranu , ja licno znam takve i verujte mi njima je bodibilding poslednja stvar na koju misle do koje im je stalo ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju