Ostalo > Offtopic

koliko trosite dnevno?

<< < (9/20) > >>

breshahils:

--- Citat: cartell  April 26, 2010, 02:25:18 posle podne ---ja stvarno ne mogu da verujem da neko ima obraza da kaze da zivi sa 300-400 kinti dnevno! pa to je 12 hiljada na mesecno nivou.tj

--- Kraj citata ---

Daj ne preteruj da ne kažem nedaj Bože : NE LUPAJ ;) :D... ali sam kulturan pa neću da kažem NE LUPAJ.

zile88:

--- Citat: pirat  April 26, 2010, 09:41:38 posle podne ---
--- Citat: cartell  April 26, 2010, 02:25:18 posle podne ---ja stvarno ne mogu da verujem da neko ima obraza da kaze da zivi sa 300-400 kinti dnevno! pa to je 12 hiljada na mesecno nivou.tj 120e! pa od cega si toliko veliki aj mi reci???????! od proteJina preko sups-a mm???? hemije??? mm???? pola kile belog mesa pojedes na dan ,a gde je ostatak namirnica koje idu uz to...svi imaju po 5-6-7 obroka 500 g pojeds u 2 ,sta je sa ostalih 5? ajdete molim vas..

--- Kraj citata ---

vidis da ima brate ,ali nije to samo stvar obraza nego i  pameti i jos po nesto ;) ... jbt ako nesto lazete smislite makar da ima logike ... to svi jbt nemaju para tezak zivot brate , a onda samo sevaju sa temama kako da koristim ovaj suplement kako onaj , znas... dobio od druga od tetke , dobio kao poklon , alo bre ... ko jos poklanja suplemente ???  ko  bre moze da zivi od 300 dinara eeee? patike kostaju 10 soma i to da ih nosis jednu sezonu i da ne lice ni na sta ... a ovaj bi da kupi i jaknu uz to i jos da mu ostane jos po nesto ...  ljudi ispadate smesni ... ko da samo vi zivite u Srbiji a mi sisali vesla pa ne znamo kakve su cene ...

bez uvrede za one koji stvarno zive od 300 dinara dnevno za hranu , ja licno znam takve i verujte mi njima je bodibilding poslednja stvar na koju misle do koje im je stalo ...

--- Kraj citata ---

patike 10000 ahahahah, air max a? To sto ti kupujes mozda nesra precenjene patike je tvoja stvar neznanja i bahatosti ,ako ti imas 10000 za patike svaka cast, ja NEMAM, ocigledano cim vidis nesto jeftinjije mislis da je njesra ali postoje dosta kvalitetnih stvari koje su jeftinjije od precenjenog DRAGANA i GORANA i te druge fensi marke...
Ja sam kupio jos pre godinu i po CONVERSE KOZNE patike svaki dan ih nosim, i nosicu ih jos zato sto su u odlicnom stanju u jer nemam para za nove. A za 12000 hiljada mogu gomilu stvari da ti kupim... Eto patike 4000 dinara, kupio jaknu u ZARI za 6000(dusa mi je plakala kad sam dao 6000 za jaknu, ali ajd i ja nesto bolje da kupim) i imam jos 2 hiljde za 2-3 majce u Nju Jorkeru ili TERRANOVI.
A to sto se tice hrane meni moji posalju cek koji ide na 5000, i stize na otplatu za 3 meseca. Kupim hranu za 4000-4500 a ostalo na neke druge potrepstine. I Sa time ja imam za hranu za 2 nedelje. Recimo ako sam kupio 56 tunjevine 4xdnevno to je tacno za 2 nedelje, i nadjem nekako kintu da bar svaki drugi dan jedem ella sir+ jos nesto vlaknasto i pirinac i eto ishrane.

nickey:
Moze sa 300 da se prezivi, to je prelazni period kada ima visih prioriteta od mase i bf%.

Ja sam tu negde 600-800, nemogu da racunam kada ne znam koliko kostaju salate i gluposti.

cartell:

--- Citat: nickey  April 26, 2010, 10:02:40 posle podne ---Moze sa 300 da se prezivi, to je prelazni period kada ima visih prioriteta od mase i bf%.

Ja sam tu negde 600-800, nemogu da racunam kada ne znam koliko kostaju salate i gluposti.

--- Kraj citata ---
SA 300 kinti moze da se prezivi   DA ali ako hoces nesto da napravis nesto od sebe MORAS DA JEDES! zato ne drvite kur*u mnoggo nego lepo recite.a ne tu "ma meni je genetika mnogo dobro, znam ja sta treba da jedem nja nja nja...sve kad podvucem imam za hranu + mi ostane sa strane" ajde ne lupajte! ovaj @FILIP JOVANOVIC ko od stene da je odvaljen ima takmicarske ambicije ,a trosi 400 kinti dnevno - daj molim te..
pa ajde ,svi smo zajedno u ovom sportu ,na 1000 tema komentarisemo i slazemo se i SAD odjednom svima nam se kose misljennja oko toga koliko su nam troskovi za hranu..a sto kaze @PIRAT ,nego ko trosi 300 kinti dnevno na hranu ce sigurno da se na kraj pameti BAVI  BODYBULIDINGOM ,rekreativno da ALI DA neko sa do jaja izgledom dodje i kaze da trosi toliko kliko trosi i tako izgleda je IRONIJA! i to nas upravo dovodi do bitne stvari - PARE!mene ne ljute ljudi koji izgledaju onako..prosecno,pa ajde kazu kao i trosimo toliiko ali brate do jaj asi gradjen i kazes da trosis neke male pare ,pa ja ne znam ko ce da proguta tu pricu.
@ZILE 88 - jel imas ti svoje slike ovde molim te????? ako imas baci mi link moolim te. 4000 za 2 nedelje,to je 8000 na mesecnom nivou,to je 80e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa idem da skocim s pancevca odma' !! vidim i oblacis se na finim mestima ,znaci nije da NEMAS JEL DA?? doduse na tim mestima ima i jeftine robe ali ako neka osova kaze "da ce pre napuniti svoju pupu za 100 kinti sa pasuljem za ceo dan" onda mogu vise da te ocekujem u bloku 70 kod kineza nego u delty i USCU! tako da Srbine moj,nemoj te price...dosta treba za ovo i ne znam sto je STID reci.neko mora MNOGO MNOGO da ulaze u ovo da bi dobio nesto.jbg,jednostavno nema predispozicije za tako  nesto i mora puno da jede ,5x vise u odnosu na ostale!a i ovi koji su genetski dobro predisponirani moraju isto,tako da ono.........ako si siromah ok - ali ako ne.nemoj te price.

zile88:

--- Citat: cartell  April 26, 2010, 10:25:39 posle podne ---
--- Citat: nickey  April 26, 2010, 10:02:40 posle podne ---Moze sa 300 da se prezivi, to je prelazni period kada ima visih prioriteta od mase i bf%.

--- Kraj citata ---
SA 300 kinti moze da se prezivi   DA ali ako hoces nesto da napravis nesto od sebe MORAS DA JEDES! zato ne drvite kur*u mnoggo nego lepo recite.a ne tu "ma meni je genetika mnogo dobro, znam ja sta treba da jedem nja nja nja...sve kad podvucem imam za hranu + mi ostane sa strane" ajde ne lupajte! ovaj @FILIP JOVANOVIC ko od stene da je odvaljen ima takmicarske ambicije ,a trosi 400 kinti dnevno - daj molim te..
pa ajde ,svi smo zajedno u ovom sportu ,na 1000 tema komentarisemo i slazemo se i SAD odjednom svima nam se kose misljennja oko toga koliko su nam troskovi za hranu..a sto kaze @PIRAT ,nego ko trosi 300 kinti dnevno na hranu ce sigurno da se na kraj pameti BAVI  BODYBULIDINGOM ,rekreativno da ALI DA neko sa do jaja izgledom dodje i kaze da trosi toliko kliko trosi i tako izgleda je IRONIJA! i to nas upravo dovodi do bitne stvari - PARE!mene ne ljute ljudi koji izgledaju onako..prosecno,pa ajde kazu kao i trosimo toliiko ali brate do jaj asi gradjen i kazes da trosis neke male pare ,pa ja ne znam ko ce da proguta tu pricu.
@ZILE 88 - jel imas ti svoje slike ovde molim te????? ako imas baci mi link moolim te. 4000 za 2 nedelje,to je 8000 na mesecnom nivou,to je 80e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa idem da skocim s pancevca odma' !! vidim i oblacis se na finim mestima ,znaci nije da NEMAS JEL DA?? doduse na tim mestima ima i jeftine robe ali ako neka osova kaze "da ce pre napuniti svoju pupu za 100 kinti sa pasuljem za ceo dan" onda mogu vise da te ocekujem u bloku 70 kod kineza nego u delty i USCU! tako da Srbine moj,nemoj te price...dosta treba za ovo i ne znam sto je STID reci.neko mora MNOGO MNOGO da ulaze u ovo da bi dobio nesto.jbg,jednostavno nema predispozicije za tako  nesto i mora puno da jede ,5x vise u odnosu na ostale!a i ovi koji su genetski dobro predisponirani moraju isto,tako da ono.........ako si siromah ok - ali ako ne.nemoj te price.

--- Kraj citata ---

ako te bas zanima moj izgled evo ti http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,15320.15.html.
Ako hoces baci se mosta slobodno, svi koji me znaju, dobro poznaju moju materijalnu situaciju. Iz Bora sam,  majka invalidska penzija, otac prima socijalno zato sto je uzeo program da mu daju pare jos 2 godine do penzije.Znaci majka + otac=550 evra pare. 120 evra sobu placam, + dobijem neke pare za trosak  za ella sir, neko pice sa curom, za knjige.... I da salju mi tako cek na 5000 2 x mesecno. Jos kad se uracuna da treba da se placaju komunalije kod mene u Boru, tako da vidis da i da hocu nema vise para... a o dugovima da ne pricam.... plus moram da dajem 200 teretana, + 1000 mesecna karta.
A u tera novi i nju jorkeru ima majce za 500/600/800/1000 dinara , jel to skupo?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju