Ostalo > Offtopic

koliko trosite dnevno?

<< < (12/20) > >>

zile88:

--- Citat: Spartak  April 27, 2010, 03:02:15 pre podne ---a racunate li vi ljudi, npr ugljene hidrate koje pojedete,salatu, zacine,vodu,eventualno sok ?gradski prevoz/gorivo ?

--- Kraj citata ---
Ja sam makar rekao da mizeno malo pare idu na UH- pirinac + ovsene, ili krompir. Sok ne pijem, ali idem sa vremena na vreme na espreso sa mlekom, ili kafe latte, ili pojedem plazmu/sladoled ili nesto trece.
Ova tema je valjda koliko trosite kinte za hranu za trening? Ja tu prvenstveno mislim na visokoproteinsko nesto, jer da ne treniram ne bi unosio ni 20% proteina nego sto unosim trenutno.
 Zasto bi gradski prevoz tu racunao? Ja ga uzimam iz drugih razloga, jer svaki dan promenim makar 10 gradskih i bez teretane, pa kupim mesecnu za 1000 dinara ;).

sleepy:
vi ste totalno izgubili poentu...sad se covek pravda kolko trosi i kako izgleda -.-

ja znam za borce kolko trose i to nije malo...5 obroka dnevno, suplementi...2-3 treninga dnevno...treba platiti te treninge + transport...oprema u startu nije malo...+ flasteri (da se uvezu prsti prilikom partera...ne izgleda puno ali spicis min 2 koluta mesecno), gelovi za uboje itd...za solidnu pripremu za mec ne moze covek da prodje bez min 500e mesecno...a da ne racunam ako dodje do povreda prilikom treninga ili povrede posle meca

cartell:
pasulj+genetika+metan = formula za uspeh

vuksa:

--- Citat: cartell  April 26, 2010, 02:25:18 posle podne ---ja stvarno ne mogu da verujem da neko ima obraza da kaze da zivi sa 300-400 kinti dnevno! pa to je 12 hiljada na mesecno nivou.tj 120e! pa od cega si toliko veliki aj mi reci???????! od proteJina preko sups-a mm???? hemije??? mm???? pola kile belog mesa pojedes na dan ,a gde je ostatak namirnica koje idu uz to...svi imaju po 5-6-7 obroka 500 g pojeds u 2 ,sta je sa ostalih 5? ajdete molim vas..

--- Kraj citata ---
brate sta ti nije jasno? svi vi imate po 5-6-7 obroka dnevno..ja NEMAM zato sto nemam para da jedem toliko..a da mogu da pojedem mogu

tenssa:
Kakva ti je ishrana Vuksa??

Znam samo da su ti noge prebrutalne...mislim na quadse...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju