Ostalo > Offtopic
Znojenje
Gustavo:
Da li je to neki poremecaj u mom ogranizmu ili sta da radim...
Nemam pojma ali ovog ljeta se kao nikad do sada znojim... Ali ne ono obicno znojenje vec ono nenormalno...
Znaci obucem majicu odem da zavezem pertle i vec su mi po celu kapljice.... Takodje odem tako da se prosetam i nakon 5 min ledja sva mokra... A tamo gdje je toplije jednostavno znam i po 1 sat vremena da curim kao cesma, stvarno ne znam sta da radim...
Evo sad sam otisao do crkve i nazad i sjedim za kompom i znojim se zadnjih 15ak minuta a bez majice sam u sobi gdje je normal temp...
??????????????
Markoni:
pa mozda zato sto je 35 stepeni
Gustavo:
--- Citat: Markoni ---pa mozda zato sto je 35 stepeni
--- Kraj citata ---
Brate bilo je i drugih godina vrucina pa nisam plavio majice, a ne stojim uvijek na 35 bre, dosta puta sam na finoj temperaturi ali se i dalje znojim...
Evo i dalje se znojim, iako sam prije napisao da sam dosao i znojio se 15ak minuta...
VodaVoda:
I ja se nikad nisam puno znojila, ali sad tece voda... Danas sam samo probala kupaci kostim, a on je vec bio mokar ko da sam se kupala u njemu :D
Mislim da je do ovog vremena... Ovo je neizdrzljivo :oops:
Gustavo:
--- Citat: VodaVoda ---I ja se nikad nisam puno znojila, ali sad tece voda... Danas sam samo probala kupaci kostim, a on je vec bio mokar ko da sam se kupala u njemu :D
Mislim da je do ovog vremena... Ovo je neizdrzljivo :oops:
--- Kraj citata ---
Da , u pravu si...
Danas izlazim iz vode i suncam se na plazi kad za 10ak minuta krecem da lijem kapi.... Znaci morao sam se odmah baciti u more da se rashladim i tako naizmjenicno...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju