Ostalo > Offtopic

BODY FOR LIFE

<< < (2/3) > >>

tenssa:
Super, i ja sam, ali koji grad??

aca77:
Banja Luka, trenutno.

Sasa Dimitrijevic:
Ne znam za Banja Luku, ali recimo znam za Bijeljinu da ima Ella sira. Tako da je mozda  bolje da se raspitas malo bolje po prodavnicama i marketima umesto sto odmah kazes da ga nema.. Naposletku mozes da uzmes bilo koji posni sir umesto legendarnog ella, koji nije nikakvo specijalno cudo.. Npr ja ga ne koristim uopste.. ;)

tenssa:
Banjaluka latea se sir zove, proizvodi ga mlijekoprodukt iz kozarske dubice cini  mi se, to ti je isto kao ella...mislim to ti je najbolji izbor u Banjaluci, ima 4.5 gr laktoze, 1 gr masti i 12.5 gr bjelancevina na 100 gr. proizvoda...

Sto se tice suplemenata imas sportix, ima sada i ona nova radnja kod dvorane borik, ima sportix, ima i UN predstavnistvo tako da imas dosta izbora sto se tice supsa...

aca77:
nadala sam se da ce mi se javiti neko ko je probao program body for life. zato sam i zapocela ovu temu. preko prijateljice sam upoznala sampione iz ove knjige i za 12 sedmica programa su uspjeli da postignu takve rezultate da je meni to nevjerovatno. uspjeli su da me motivisu da krenem u teretanu. sad pravim program ishrane i zato se isfuravam jer sam htjela da bude raznovrsniji ali cu morti da se vrtim oko istog kao i vi. sto se tice tog sira,  valjda ce posluziti... hvala puno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju