Ostalo > Offtopic

Faks i vreme ?

(1/9) > >>

Buki:
Poz,
nakon povratka iz amerike spremam prijemni koji polazem u drugom roku, odlazim u BG u oktobru i imam sredjen stan na slaviji.
Pocinjem arhitektonski fax.
Ono sto mene brine je vreme tj. da li cu imati vremena da se posvetim treningu barem 3 puta nedeljno po 1h. Ocigledno postoji neka teretana u okolini koju mogu da spojim sa povratkom sa fakulteta ?

Znam da svi imaju razlicitu organizaciju i svi razlicito shvataju obaveze i sl. Meni je npr. faks prioritet, ali opet necu da se zapustim kao ovde u Americi  8) . hehe.......

Uostalom, kako izgleda jedan studentski zivot u BG-u, i koliko novca treba za opstanak. Kako ide oko prevoza (racunam bus) i izlazaka vikendom.

Znaci samo da me Beogradjani upute malo i daju neke savete !

BG here I come :D

Peace

Vojislav:
Buki ovo najvise sve zavisi od tebe, a ne od toga sto dolazis u Beograd, jer ako se ti dobro organizujes mozes stici i na faks i u teretanau i da izlazis i da ucis, pa i da imas super rezultate na faksu, a da budes zadovoljan i svojim izgledom, ali ne verujem da mozes da uklopis i faks i teretanu, ako hoces da se spremas za neka takmicenja, jer je to vec skroz druga prica, dok rekreativni odlazak u teretanu to vec mozes. Problem sa fakultetom koji upisujes je sto ima konstantno cele godine mnogo da se radi, tako da ce ti on oduzimati dosta vremena u toku cele godine, a i prijemni je jako tezak, jer je jaka i konkurencija.

VodaVoda:
Ja ti mogu reci da je zivot u Bg jako brz :D  Znaci, nema tu vremena da se izlezavas po ceo dan i da krenes nekud u zadnjoj minuti, nego gde god da krenes, odvojis minimum sat vremena ranije. A teretana ima poprilicno, skoro na svakom cosku, e sad, neke su sacuvaj boze, tako da opet treba izabrati nesto s boljim uslovima, makar bila dalje.

A gde si bas Slaviju izbrao.. jeste centar, ali bre najveca galama i buka :roll:
Doduse, opet zavisi gde si tacno. Ali sve se moze uklopiti, kljuc je u dobroj organizaciji :thumbleft:

BGILLEGAL:
Pazi ja npr. idem na fax. redovan sam. Nisam propustio ni jedno predavanje ni vezbu. Ucim, nishta ispod 8. Imam vremena svaki dan dan da idem u teretanu po 2 2,5 sati. Ili svaki drugi dan u teretanu, a izmedju danima trcim na partizanovom stadionu. Da izlazis naravno uvece to imas vremena. Videces. Meni je ponedak cak i dosadno jer sve sto radim volim brzo i kvalitetno da zavrshim i posle sam free... Sto kaze VodaVoda, jeste zivot u bg-u brz, ali samo ako nisi ukomponovan i precizan. Znaci ja sam jedan od onih sto sve rade po planu i nikad mi se nije desilo da taj plan prekorachim nego uvek sve obaveze zavrshim ranije. Vremena iskreno na pretek!!! Samo opusteno. Sto ti se teretane tiche oko slavije imas dosta teretana. Ima neka kod hotela slavija, ali je lux i cini mi se da dosta kosta. Iza hrama imas teretanu u kojoj ja treniram, velika je, male cene, extra!

sto ti se prevoza tiche, veruj mi ne oslanjaj se toliko na prevoz. Bar ne preko leta. Ako imas 1500 eura kupi neki autic i budi sam svoj. S obzirom da ces biti na slaviji u svaki deo grada peske stizes za <45min. Zivot uopste ne mora da ti bude skup sem ako neces da se izivljavas. Sve mozes da nadjes i skupo i jako jeftino. Sto se izlazaka tiche to ti spada u ono skupo :) i izivljavanje.

Ako te zanima jos neshto a ti pitaj :)

VodaVoda:
Svaka cast na organizovanosti. Ja se divim takvim ljudima, kad im je sve "iskomponovanu" i drze se toga, sto je najvaznije, ostvaruju ciljeve i obaveze.
Na prevoz u Bg se ne mozemo pozaliti, mislim cest je... Druga je stvar sto je guzva..i sto ima nekih "mirisljavih" ljudi, posebno sad leti.
Neka i izdvoji 1500e, ali autic ne ide na vodu, nazalost, tako da racunaj i troskove njegove komplementarne robe - benzina :roll:  A i jurnjava je po gradu, nije bas jednostavno snaci se uvek. Ali sve u svemu, moguce je!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju