Ostalo > Offtopic
KLADIONCIA !
Vladar:
--- Citat: Sasa Dimitrijevic Maj 19, 2010, 09:51:38 pre podne ---Hehe bas tako druze.. Veruj mi da u zivotu nisam popunio ni jedan tiket, niti usao ni u jednu kladioniu, a kada pordjem pored neke, i vidim unutra puno ljudi svih starosnih doba,, od dece do veoma starih ljudi, koji hipnotisano gledaju u teletekst praistorijskih televizora.. istu stvar pomislim - gomila besposlicara..
--- Kraj citata ---
X 2. Ali izgleda smo u manjini.
MilanceOlympia:
pa dobro, ne mora da znaci da je svako besposlicar ko igra kladionicu...mnogo ljudi koji imaju redovna primanja i imaju para, igraju eto cisto iz zabave, pracenja fudbala i utakmica...nema smisla gledati da se zaradi na kladionici, jer da se tu zaradjuje one ne bi ni postojale...ali kazem opet iz neke recimo zabave moze da se popuni poneki tiket, eto cisto "da se prati"... :)
tenssa:
A sta raditi nedeljom nego besposlicariti. ;D ;D
Ja odigram jednom u 2 mjeseca mozda i to bas kad mi je dosadno...
Sasa Dimitrijevic:
Odigrati jendom nedeljno iz hobija je OK, ali sedeti po ceo dan u kladionici je debilizam.. A ako nisi procitao sta sam napisao, uvak kada prodjem pored neke, a u mom malom mestu ima sigurno 15-tak i sve su pune ljudima raznih starosnih doba.. Zalosno..
tenssa:
Da Sale, u pravu si...
Znam ih ja nekoliko i bas kao sto kazes ljudi bukvalno svaki je*eni dan vise u kladionici...ne znam kako im ne dosadni...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju