Ostalo > Offtopic
50 Cent ''transformacija''
Pirat:
sta je bilo aragorn ? jesi ti skidao mozda kilograme za neki film sta ? jesi ti tempirao izgled nekad ko ovi glumci mozda? ako nisi nemoj onda da kenjas !!!!! a o tome ko je isfrustriran to si sad pokazao...
wldnbg ako ti se ne svidja moje "filozofiranje" nemoj da ga citas... nego idi surfuj po netu i gledaj slike sta vec... ja sam samo rekao da ne mogu da verujem i to je moja stvar ...
nbg-v:
ja sam gore napisao "svako veruje u ono sta hoce, pa tako i ti"- ne znam sta je problem u ovome
ovo dalje je bila moja konstatcija, nezavisno od ove teme...
a kad budes postavio svoju fotku bar na avatar, onda mozemo da nastavimo "filozfiju"- ovako mi je malo neozbiljno
Pirat:
--- Citat: wldnbg Maj 28, 2010, 03:43:04 posle podne ---ja sam gore napisao "svako veruje u ono sta hoce, pa tako i ti"- ne znam sta je problem u ovome
ovo dalje je bila moja konstatcija, nezavisno od ove teme...
a kad budes postavio svoju fotku bar na avatar, onda mozemo da nastavimo "filozfiju"- ovako mi je malo neozbiljno
--- Kraj citata ---
ma kakvu bre filozofiju hhahaha ,nemam ja sta stobom da raspravljam ovde,nastavljam ili sta god da si ti istripovao ... prvi si mi se obratio u vezi mog misljenja i mojih postova
tako da... ja sam pogledao fotke i gledao sam ne taj film ali drugi koji je isto radjen na tu foru sa glumcima , i jos jednom cu ponoviti , mislim i da kamera tu igra vaznu ulogu u tome kako izlgedaju ...
nbg-v:
kako god...
vracamo se na temu..
http://www.youtube.com/watch?v=p4JRdhFJoVU
Pirat:
:o :o :o ok verujem sad ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju