Ostalo > Offtopic

Mobilni telefon

<< < (6/9) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: t1000 ---
--- Citat: natasa ---Motorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll:  :oops:
--- Kraj citata ---

Znaci volis tanke...telefone...
Odlican dizajn. 8)
--- Kraj citata ---
:twisted:  :twisted:  :twisted: ..nisam bas uveren u ovu konstataciju...mislim oko telefona,naravno

t1000:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: natasa ---Motorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll:  :oops:
--- Kraj citata ---

Odlican dizajn. 8)
--- Kraj citata ---
:twisted:  :twisted:  :twisted: ..nisam bas uveren u ovu konstataciju...mislim oko telefona,naravno
--- Kraj citata ---

Ma super je za nju!
Tanak,crne boje,lagan je za koriscenje!Moja drugarica ga hvali i kaze da mu je vibracija dobra.  :twisted:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---

Odlican dizajn. 8)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---

Ma super je za nju!
Tanak,crne boje,lagan je za koriscenje!Moja drugarica ga hvali i kaze da mu je vibracija dobra.  :twisted:
--- Kraj citata ---
...e to vec onda menja situaciju iz korena....... :twisted:  :twisted:

dulse:
samsung e530.. ladys phone... ljubicasti :|.. dojadio.. ocu da menjam ali nemam ideju koji bih :(

Zoka:
..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju