Ostalo > Offtopic
Mobilni telefon
Pedja_Petrovic:
--- Citat: t1000 ---
--- Citat: natasa ---Motorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll: :oops:
--- Kraj citata ---
Znaci volis tanke...telefone...
Odlican dizajn. 8)
--- Kraj citata ---
:twisted: :twisted: :twisted: ..nisam bas uveren u ovu konstataciju...mislim oko telefona,naravno
t1000:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: natasa ---Motorola V3.To je kao neki cool telefon,ali ja vise od sms-ova i poziva ne koristim tako da ni ne znam koje su mu mogucnosti. :roll: :oops:
--- Kraj citata ---
Odlican dizajn. 8)
--- Kraj citata ---
:twisted: :twisted: :twisted: ..nisam bas uveren u ovu konstataciju...mislim oko telefona,naravno
--- Kraj citata ---
Ma super je za nju!
Tanak,crne boje,lagan je za koriscenje!Moja drugarica ga hvali i kaze da mu je vibracija dobra. :twisted:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
Odlican dizajn. 8)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ma super je za nju!
Tanak,crne boje,lagan je za koriscenje!Moja drugarica ga hvali i kaze da mu je vibracija dobra. :twisted:
--- Kraj citata ---
...e to vec onda menja situaciju iz korena....... :twisted: :twisted:
dulse:
samsung e530.. ladys phone... ljubicasti :|.. dojadio.. ocu da menjam ali nemam ideju koji bih :(
Zoka:
..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju