Multimedia > Slike/Muškarci

Momak sa bodybuilding-a

<< < (7/17) > >>

ivan.ipsc:
Mr. Bin      daaaaaaaaaaaaaaaaaa

malojaci:

--- Citat: onel  Jun 09, 2010, 11:58:23 posle podne ---sve preko 10kg na visinu je smeće :D Momak je super gradjen respect i treba u ovima nalazit motiv pogotovo za početak , mass monsteri su smeće koji nemogu sebi prat dupe .... a ne šta drugo .... struhli iznutra strava iz vana .... smjesna priča                :)

--- Kraj citata ---

Al ga kenjas,tipicna prica jednog ektomorfa koji ne moze na sebe napakovati pet kg misica bez obzira kojom se hemiom roknuo.

breshahils:

--- Citat: onel  Jun 09, 2010, 11:58:23 posle podne ---sve preko 10kg na visinu je smeće :D Momak je super gradjen respect i treba u ovima nalazit motiv pogotovo za početak , mass monsteri su smeće koji nemogu sebi prat dupe .... a ne šta drugo .... struhli iznutra strava iz vana .... smjesna priča                :)

--- Kraj citata ---

Aldine stvarno znaš da se prose.š, pa jbt ovaj dečko je VRH sa slika ali ko si ti da osuđuješ nekog ko hoće više? Sa ovim indirektno pljuješ po onima koji ti daju savete i omaložavaš ih, pa seti se se nekadašnjeg mentora koji to više nije i za čiji si se klub takmičio i jel ono ružno? Po meni nije ;)

Zadrži takve stavove jer sledeći put kad zatražiš savete traži ih od "manekena" , moj dobronamerni savet a ti kako hoćeš ;)

Naturalni:
sta ces onele kada krenu misici da si se pakuju(ako krenu)hoces smanjiti unos proteina xexexexexe

aleksandarn14061987:
Me ne vjerujem da je momak mislio na masu nasih momaka, nego vjerovatno na masu tipa Markus Ruhl itd. , sta znam... Ipak ono i ne izgleda bas najnormalnije.  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju