Multimedia > Slike/Muškarci
Momak sa bodybuilding-a
Spartak:
nije na odmet i pored dobrog tijela imat i koji pikogram mozga.Pravdanje svog neuspjeha i rusenje tudjeg nije fer
SRDJAN VUKICEVIC:
XAXAXA nemogu da vjerujem kakvih likova ima ovdje:)! Generale stvarno bi mogao malo da "procesljas" forum i da ga malcice razrijedis ili im makar preporucis neki drugi forum dje se pise o baletu ili "pogodi kojeg je pola"... ovo zadnje pisem jer sam maloprije gledao sike jednog kriticara ..pa kad ga gledas odozdo prema gore nezna se jel musko ili zensko..bogami lijepe nogice..nema sto :)!!!! A to sto smo mi "monsteri" truli iz unutra jer navodno koristimo mnogo..zna se vec cega..pa je to presudno npr za ovoliku moju masu .. malecki bi se jako prevario!! mozda se ipak i odlucim da postavim koju slikicu kako izgleda jedan "monster" posle godinu dana pauze od hemije i SUPLEMENATA...i sa treninzima od 1,2 put nedeljno koliko da se uradi nesto!! Izvinite ako je moj odgovor bio nedolican.. Morao sam,PROZVAN SAM:)).. i moram da dodam... Da bih izgledao kao pojedini..stvarno bih morao da udjem u neku fazu "truljenja"!! Izvinite jos jedan put svi! Pozdrav ;)
SRDJAN VUKICEVIC:
Nije vise kao nekad..ali bice:).. Poceo sa trenizima i evo nedelju sa ::)!!!! Ali za sada samo za svoju dusu.. takmicenja nemam skorije u planu!
vsns:
svaki komentar je suvišan
-BoRaC-:
grozno je ovo! nista ne valja! :ljubomoran:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju