Multimedia > Slike/Muškarci

Momak sa bodybuilding-a

<< < (2/17) > >>

malojaci:

Ovako bih ja zelio da izgledam kad vec mastamo.

nbg-v:

--- Citat: malojaci  Jun 08, 2010, 11:13:49 pre podne ---

Ovako bih ja zelio da izgledam kad vec mastamo.

--- Kraj citata ---
samo sto ti tako nikad neces izgledati...
dok je ono prethodno veoma dostizno...

malibuilder:
Ili ovako kad sam ja u pitanju

A kad ovo nije moguce postici kako to onda da je Koleman postigao, nemam ti ja takvih blokada u glavi, a definitivno nemam želju za manekenskom gradjom LOL

nbg-v:

--- Citat: malibuilder  Jun 08, 2010, 12:06:09 posle podne ---Ili ovako kad sam ja u pitanju

A kad ovo nije moguce postici kako to onda da je Koleman postigao, nemam ti ja takvih blokada u glavi, a definitivno nemam želju za manekenskom gradjom LOL

--- Kraj citata ---
bravo- najbitnije da ti nemas blokadu- onda budi kao roni i dorijan- samo ne znam sta si ceko do sad....
hteo sam reci da je prethodni izgled koji je decko postavio na slici, veoma dostizan "normalnom" coveku- dok je roni samo jedan i da ce to tesko ikad neko dostici - kao i dorijana naravno

malibuilder:
a to znaci da ovi likovi nisu normalni ljudi, a sta sad to treba da kaze da normalni ljudi treba da rade svoje normalne treninge i vode svoje normalne zivote i onda ce se desiti da izgledaju kao lik na tvojoj slici...mislim da se tu desava jedna velika zabluda. Mora ce da se radi hebeno jako, isto kao i Dorijan i Koleman, samo ne na tom nivou kao navedeni. Nema kod lika koga si ti naveo nista sto normalni ljudi mogu da dostignu, a da pri tom ne mogu da dosignu ovo sto su dostigli Dorijan ili Koleman

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju