Multimedia > Slike/Muškarci

Momak sa bodybuilding-a

<< < (14/17) > >>

miljkoo:
 :D ;)

Lazar Popovic:

--- Citat: SRDJAN VUKICEVIC  Jun 18, 2010, 12:13:44 posle podne ---Svakoga je bog dao za nesto..mene mozda za ovaj sport (za teskasa) ili mozda neki drugi, koji nisam probao ali zato oni koji nisu bogom dani su kvaliteniji u mnogo drugih stvari u kojima sam ja mozda i mnogo los.. Ima to sve neku svoju zivotnu ravnotezu!! Zato treba svakog postovati i ja stvarno postujem!! I ne treba nikog pljuvati,svako se trudi da bude onakav kako se to njemu svidja..i ako je taj zadovoljan sam sa sobom ..kao sto sam ja..ne treba pljuvati po tome!! Ili ga pohvali ili cuti..ili makar kazi da volis drugacije ..a ne koristiti neki recnik koji samo izlazi iz usta pokvarenih ,zavidnih

--- Kraj citata ---
Svaka cast!!!

Spartak:

--- Citat: ninja_bg  Jun 19, 2010, 05:32:21 posle podne ---ova poslednja izjava je toliko gej.... ja sa takvim odusevljenjem mogu samo da pricam o nekoj ultra ribi...

--- Kraj citata ---
bravo

miodrag11:

--- Citat: Spartak  Jun 19, 2010, 09:22:36 posle podne ---
--- Citat: ninja_bg  Jun 19, 2010, 05:32:21 posle podne ---ova poslednja izjava je toliko gej.... ja sa takvim odusevljenjem mogu samo da pricam o nekoj ultra ribi...

--- Kraj citata ---
bravo

--- Kraj citata ---
x2

miljkoo:
ljudi ja brisem ovo sto sam napisao inace ce mislit svi da sam peder!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju