Ostalo > Offtopic
Izbor za miss(promasaj)
Kekka:
A mozda je i jedno i drugo :)
Da bude sigurna u pobedu :)
KasperskY:
--- Citat: sasacg ---Ili joj je cale "aktivni" biznismen slucajno prebacio par desetina hiljada jura na racun baka Vesne J. :lol:
....
a mozda je naguzio Lazanskog :twisted:
--- Kraj citata ---
Sasa sve je moguce! :roll:
Ovo je takvo sranje bilo da prosto ne mogu da poverujem do kojih granica ce neko da ide!!! EJ BREE misaca je puna nekih tikova...grdna...ostale totalne grdobeeeeeeeee jebote! :evil:
Vladar:
Sta ce crno celjade ni krivo ni duzno posta najljepsa...
Je li neko primjetio onu djevojku sa lijeve strane misice ne znam je li prva ili druga pratilja, ali jedna od one zadnje 3, pa od kako su izveli njih tri ona je bila u fazi da se prevrne na vrh glave... frka joj je bila strasna... stvarno sam se uplasio za njen zivot, zamisli cura da odapne pred milonskim auditorijumom... nego srecom ne izabrase je pa djevojka pretece, da su njoj dali titulu ne bi ga ziva silazila sa pozornice...
Inace sve je bilo organizovano u duhu Vesne Jugovic i Grand produkcije pa s toga i moze da ponese samo rijeci hvale...
:twisted: :twisted: :twisted:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasacg ---Jer vecina "boginja" i ne pomislja da se prijavi!!!Ali bi mogli bar od ovih koje su vec dosle da ne izaberu najgrdju :twisted:
--- Kraj citata ---
..nemaju dobrog tatu i nemaju vecitog komandosa u ziriju..lazanskog..ahhahhahahhahahhahah,,kakav lik...imao sma prilike da ga vidim kada se zaguzva...hahhahhahahhahahhahahah...skace kao jarac preko ograde visine 1,5 m...hhahhahahhahahhhahh...karl luis je mala deca za njega...
al da pogledamo zivot sa one ljepse strane,pa da vidimo sta nam sada rade nove gradske dame
eto pridjem jednoj mrak izgleda i pocmem gradsku pricu,al ne vredi brate njoj goveda jos u glavi ricu..
picnem se i izadjem u neko normlano doba...KOZARA JE MALO DIJETE-SVE GROB DO GROBA..
mahinalno pomilsih vidi ovog supka,a on ce ..mozda je kozu zatezala pa koka joj do pupka
zgrabim je za kosu i vikenm...sta je ovo kucko.....ona ce..osecam se kao zensko u stvari sam musko...
hahhahhaahhahahhahhahahahahhahahhah :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
sasacg:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: sasacg ---Jer vecina "boginja" i ne pomislja da se prijavi!!!Ali bi mogli bar od ovih koje su vec dosle da ne izaberu najgrdju twisted
--- Kraj citata ---
..nemaju dobrog tatu i nemaju vecitog komandosa u ziriju..lazanskog..ahhahhahahhahahhahah,,kakav lik...imao sma prilike da ga vidim kada se zaguzva...hahhahhahahhahahhahahah...skace kao jarac preko ograde visine 1,5 m...hhahhahahhahahhhahh...karl luis je mala deca za njega...
al da pogledamo zivot sa one ljepse strane,pa da vidimo sta nam sada rade nove gradske dame
eto pridjem jednoj mrak izgleda i pocmem gradsku pricu,al ne vredi brate njoj goveda jos u glavi ricu..
picnem se i izadjem u neko normlano doba...KOZARA JE MALO DIJETE-SVE GROB DO GROBA..
mahinalno pomilsih vidi ovog supka,a on ce ..mozda je kozu zatezala pa koka joj do pupka
zgrabim je za kosu i vikenm...sta je ovo kucko.....ona ce..osecam se kao zensko u stvari sam musko...
hahhahhaahhahahhahhahahahahhahahhah twisted twisted twisted twisted
--- Kraj citata ---
Tooooooo Milicuuuuuuuuuu :lol: :lol:
--- Citat: Vladar ---Sta ce crno celjade ni krivo ni duzno posta najljepsa...
Je li neko primjetio onu djevojku sa lijeve strane misice ne znam je li prva ili druga pratilja, ali jedna od one zadnje 3, pa od kako su izveli njih tri ona je bila u fazi da se prevrne na vrh glave... frka joj je bila strasna... stvarno sam se uplasio za njen zivot, zamisli cura da odapne pred milonskim auditorijumom... nego srecom ne izabrase je pa djevojka pretece, da su njoj dali titulu ne bi ga ziva silazila sa pozornice...
--- Kraj citata ---
Kralju :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju