Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Kum86:
pre neki dan kaze lik u teretani u Nisu: "Brate nista bez masnog dorucka,ja pojedem 3/8 bureka,popijem 2 case jogurta i mogu ceo dan da radim u teretani"
Aca94:
blago njemu :) a slusajte ovo provala moje babe jeste da nije u teretani ali vezano za moju ishranu za teretanu ja odvojio za rucak 200g krompira i 150g a ona meni pa sto jedes to meso i krompir zajedno to je isto sve je to ugljeni hidrat ja sam slusala na televiziji tako kazu i smara pola sata za to :DDDDDDDDDDDDDD
Burner:
--- Citat: Aca94 Mart 08, 2011, 06:41:19 posle podne ---blago njemu :) a slusajte ovo provala moje babe jeste da nije u teretani ali vezano za moju ishranu za teretanu ja odvojio za rucak 200g krompira i 150g a ona meni pa sto jedes to meso i krompir zajedno to je isto sve je to ugljeni hidrat ja sam slusala na televiziji tako kazu i smara pola sata za to :DDDDDDDDDDDDDD
--- Kraj citata ---
hahaha baba ti objasnila XD
Milan Valjevic:
ne znam dal je to ,samo kod mene u teretani ili ima i u vasim tertanam ..tip koji od kad udje ide redom i sa svima se pozdravi..tako svaki dan 10min na to izgubi...ne znam dal mu je to kao kardio :D :D :D
Pocetnik993:
--- Citat: MIKSA-Milan Mart 08, 2011, 08:21:13 posle podne ---ne znam dal je to ,samo kod mene u teretani ili ima i u vasim tertanam ..tip koji od kad udje ide redom i sa svima se pozdravi..tako svaki dan 10min na to izgubi...ne znam dal mu je to kao kardio :D :D :D
[/quote
hahahahahaha,kod mene nije tako ;D
kao smeker zdravi se haha
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju