Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (4/126) > >>

Gurke:
videcemo mi kad ja sutra uzmem taurin...kaze on j*** kevu,snaga,izdzljivost svee...ali mrtav ozbiljan je bio :D :D :D :D

ja uzeo onaj nano vapor...znaci on odvaljuje i masa i snaga i definicija ludilo.... :D :D :D

imam jos dosta al nmg da se setim svega :D

Edit:: xaxaxaxa sad sam se setio....moram sutra da uzmem onaj NOŽ,ali NOŽ od nutrabolica

Donovan:
"Kako su mi se prsa nekako popunila od 100kg na benchu" :D

Kolev Nenad:
''samo da pred leto ovo salo pretvorim u misice''  ;D ;D ;D

Nikola ifbb:
moj drug iz teretane stalno prica kako jede med..svako jutro i pred svaki obrok po dve kasike meda jer je tako za masu najbolje.....nakon toga ja mu kazem da najbolje da uzme med i da u njega potopi meso i da tako ostavi da prenoci jer tako rade bodybuilderi...cekam sutra da vidim kako se to lepo isprzilo :))))))

miodrag11:

--- Citat: Nikola 89  Jun 17, 2010, 12:00:37 pre podne ---moj drug iz teretane stalno prica kako jede med..svako jutro i pred svaki obrok po dve kasike meda jer je tako za masu najbolje.....nakon toga ja mu kazem da najbolje da uzme med i da u njega potopi meso i da tako ostavi da prenoci jer tako rade bodybuilderi...cekam sutra da vidim kako se to lepo isprzilo :))))))

--- Kraj citata ---
Pa pileci bataci koji prenoce u medu i sutra dan se stave u rernu budu extra specijalitet :D
Nemas osecaj da su bili u medu vec im je kozica hrskava i slasna kao kod mladog prasenceta...
Postoje recepti sa raznim varijacijama i raznim vrstama mesa koji ukljucuju mariniranje medom...
...tako da ces morati da mu smislis neku drugu pakost 8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju