Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (40/126) > >>

Heisenberg:
pa jesu,pogotovo kad se pomesaju sa h2o... xD

Dr. Ronnie:
nazalost ne  :) ja pricao sa ortakom kako treba da uzme ovsene, ovo ono i lik(isto ortak II) dolazi i kaze "ma bezi bre ta hemija" plakao sam  ;D ;D

dame_3:
uu bisera iz teretane koliko hoces :D evo nekih ...
dosao neki tip kod mog druga u teretanu i pita ga imas li protein za prsa i ovaj mu onda pocne objasnjavati da ne postoji takvo nesto i objasni mu i sta je protein zapravo, a onda na sve to ovaj ga pita "a dobro imas li neki za ruke?" tuzno, ali istinito :D a onda milion je primjeraka tipova od 100kg koji nemaju nigdje misica, ali oni kazu "imam ja mase, samo mi treba malo misica, i necu ja plocice, samo da mi je ravan stomak"
na fb sam takodje procitao statuse raznih bisera...npr. pita jednog takmicara neki tip sta mu treba za trbusne, uzeo je whey i 200 tableta amino, sta jos da kupi :D bisera na sve strane

Thor_ZR:
 Vrlo česta izjava od strane riba: Hoću da se malo zategnem, a ne da da dobijem mišiće... ju ne daj bože da imam tako debele ruke kao ti.... Pa kako sestro? Sve i da hoćeš, žensko si, nemaš testosterona za to...

markosmarko:
"Superserije su serije onih vezbi koje odvaljujes,znaci radis ih dok nedodjes do te tacke da jos jedno ponavljanje odradis puko bi ti misic"

"Ova vezba siluje ramena"

"Cim udjes u teretanu odma odradi ono najteze,ono sto ti najteze ide,i guraj velike tezine,iskoristi to sto si svez i odmoran.Kakvo k***c zagrevanje,samo istrosis snagu!"

"Kad jako treniras moras da si na hemiji,inace utones u sebe"

"Kakav trening kuci bre,da treniram u sobi gde spavam posle da mi smrdi na znoj?"

Sve je od jednog lika,koji stoji na vratima jednog kafica s kategorije,svaki put pre posla dodje i uradi samo grudi :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju