Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (42/126) > >>

breshahils:

--- Citat: Sinke  Avgust 11, 2011, 12:56:14 posle podne ---
--- Citat: srebrni vuk  Avgust 11, 2011, 09:46:24 pre podne --- Nasli su mu Horse Power u krvi. Umro je...

--- Kraj citata ---

nisam znao da se HP prepoznaje onako u komadu...ja mislio da se sastoji iz vise supstanci :/

--- Kraj citata ---

Pa eto brate još nešto novo smo naučili xaxaxa :D

kokanidja:
Meni rekose pre neki dan neki likovi kao za mokracu, mora da bude zuta, jer ako je bela kao ne rade ti dobro bubrezi dza bu... ja sam pao...

Thor_ZR:
 Reče mi jedan momčina kako je počeo da radi zgibove za DEFINICIJU leđa....

celox:
Imam jednu prijateljicu sto se ubija sa kardiom i to po 1-2 sata 5 puta sedmicno. Ja je upitao jednom sto toliko radi kardio      a ona ce na to " sad poslije kardia mogu da se nagradim picom". HEHEHE 

breshahils:

--- Citat: kokanidja  Avgust 11, 2011, 01:54:59 posle podne ---Meni rekose pre neki dan neki likovi kao za mokracu, mora da bude zuta, jer ako je bela kao ne rade ti dobro bubrezi dza bu... ja sam pao...

--- Kraj citata ---

Patološke boje mokraće mogu biti providna, bela, crvena, zelena, siva, crna :)
Ali ne znači po defaultu da ako je providna da bubrezi nisu ok.

--- Citat: Thor_ZR  Avgust 11, 2011, 03:24:12 posle podne --- Reče mi jedan momčina kako je počeo da radi zgibove za DEFINICIJU leđa....

--- Kraj citata ---

Ma toga imaš svugde, mišić koji god da radiš radi "što više ponavljanja jer je to ok za definiciju :D

--- Citat: celox  Avgust 11, 2011, 04:37:16 posle podne ---Imam jednu prijateljicu sto se ubija sa kardiom i to po 1-2 sata 5 puta sedmicno. Ja je upitao jednom sto toliko radi kardio      a ona ce na to " sad poslije kardia mogu da se nagradim picom". HEHEHE 

--- Kraj citata ---

Xexexe pa žena bar delić te pice "sagori" kardiom :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju