Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Milos Zivanovic:
danas na Adi, dva lika ispred mene pricaju o nekom trecem liku u teretani koji pije suplemente, ja sam se iskrivo...
"ej bre jel znas ti da je on pre treninga uzeo ono (misle verovatno na neki no reaktor) i da je treniraoooo kao lud, a posle toga je dosao kuci i sredio celo dvoriste i pokosio bastu. Eeeeej pokosio je sam celu bastu" :D
Farmaceut91:
Juce dva lika..prilicne stoke 120 i kusur kila..dosli u gym i sad jedan vadi dve case i onaj volumaize BSN
i stavio 5-6 merica sebi i ovom drugom isto :D
tek ce onaj drugi: Jao sto volim kad tako dimi...
a kaze ovaj na to: Ovo kad popijes ima i usi da ti se dime :D
urlich:
meni lik juce objasnjavao kako treba da radim veslanje u pretklonu sa celom naslonjenim na skotovu klupu... par dana pre toga mi se zalio da ima probleme sa vratom al ne zna sto kad radi sve pravilno. :). Inace on cucanj radi kao vezbu za ledja,kao modifikovao ga pa mu razvaljuje ledja.Kad sam video formu najezio sam se.I da lateralno letenje nije za srednje rame to ljudi mesaju to je za trapez kaze.Ima previse failova mrzi me da kucam.
Nikola ifbb:
hahahahahh...kod mene ima likova kojima lat masina pogadja grudi i razne druge opcije :D
Sasa Ilic:
--- Citat: urlich Avgust 28, 2011, 08:28:40 posle podne ---meni lik juce objasnjavao kako treba da radim veslanje u pretklonu sa celom naslonjenim na skotovu klupu... par dana pre toga mi se zalio da ima probleme sa vratom al ne zna sto kad radi sve pravilno. :).
--- Kraj citata ---
hhahahaa koje sve budaletine vezbaju :D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju