Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
RealWay:
Vlasnik teretane u SA : Bolje ti je uzmi sustanon(ja mislim da je to rekao , ugl. 4 vrste testa ima) i deca durabolin nego Whey i ostala "sranja" i kaze jos hem ti jeftinije hem ti je ZDRAVIJE ;D
MirkoPG:
--- Citat: m.o.p Avgust 31, 2011, 08:47:21 posle podne ---Preuzeto sa http://www.teretana.co.ba/forum/viewtopic.php?f=31&t=5104&sid=6ae490ab599546546fce1cc344ec9204&start=420
Koristio sam nekih 5 mjeseci Elite Whey Dymatize i sad sam primjetio da sam dobio ginekomastiju. Doduše ne onu baš totalnu ginekomastiju ali sam ipak dobio ženske sisice. Grudi mi idu nekako u špic, kao kod djevojčica koje su u pubertetu. :cry:
Nisam uzimao ništa drugo od suplemenata niti od steroida jedino ovaj whey. U teretani mi kažu da je to zbog soje koja je u ovom proteinu.
Interesuje me da li je moguće da poslje Elite Whey-a koristim Nolvadex kako bih izlječio ginekomastiju, i da li se taj ljek može kupiti u apoteci bez recepta?? Živ ne znam šta ću za ljeto?? Kako da se skinem na plaži? Smijaće mi se raja kad vide ove sisiće!! :cry:
Evo kako to izgleda:
--- Kraj citata ---
ovaj ima vece sise nego neke moje bivse hahah :D
Fat Dragon:
Dolazi tip u teretanu i kaže treneru:Daj mi par vježbi za grad.
Farmaceut91:
"Brate daj mi kljuc od gym-a kupio sam oligovit"
:D :D :D
jovann:
,,Nemoj piti proteine uticu na srce"
,,Ja da pijem ne bih bio ovako zamascen"
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju