Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (49/126) > >>

breshahils:
Čitajte ovo, ovo je odličan zez sa drugog bb foruma, lik se zeza i fora je vrh:

[b]POČETNIK: [/b]evo znalci mene interesira dali danabol mora biti samo plavi u obliku srca ili može biti i okrugli žučkaste boje sa križićem?jel se ko susreo sa takvim,jel to totalni fake?hvala

ZAHEBANT 1: Neko ti je prodao ecstasy

ZAHEBANT 2: moguce je xD

ne ti to probaj i pojacaj muziku i vidi kako ces se pomagat.. oce ti bit do utega ili skakanja..

XAXAXAXAXA vrh je fora crko sam od smeha

breshahils:
Ili slušajte ovog bisera :

"Gdje da kupim ugljikohidrate,kolko koštaju i ima li kakvih posljedica??"

Thor_ZR:

--- Citat: breshahils  Oktobar 07, 2011, 10:38:22 posle podne ---Ili slušajte ovog bisera :

"Gdje da kupim ugljikohidrate,kolko koštaju i ima li kakvih posljedica??"

--- Kraj citata ---

Car!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: breshahils  Oktobar 07, 2011, 10:31:23 posle podne ---Čitajte ovo, ovo je odličan zez sa drugog bb foruma, lik se zeza i fora je vrh:

[b]POČETNIK: [/b]evo znalci mene interesira dali danabol mora biti samo plavi u obliku srca ili može biti i okrugli žučkaste boje sa križićem?jel se ko susreo sa takvim,jel to totalni fake?hvala

ZAHEBANT 1: Neko ti je prodao ecstasy

ZAHEBANT 2: moguce je xD

ne ti to probaj i pojacaj muziku i vidi kako ces se pomagat.. oce ti bit do utega ili skakanja..

XAXAXAXAXA vrh je fora crko sam od smeha

--- Kraj citata ---

ma nemas ti pojma
pazi ovo:NAJNOVIJE U SELU
PLAVA SRCA SAMO UZ LICNU KARTU (moze na rate)

damirjam:
negdje na pola treninga pijem ja tecne amino i prilazi mi jedan lik iz teretane i kaze sta to pijes..Reko tecne amino...kaze on meni a jel te "spale"..rekoh mu kako mislis...pa kaze on meni jel se topis od njih...one kaze inace spale salo zacas....ma reko neznam nisam ja primjetio nesto da me "spale"...kaze on meni..sigurno ti nevaljaju onda te amino vjerovatno su kopija....Reko mozda jbg ko ce ga znati......I odem vjezbati i kontam u sebi kakvih likova ima to je nevjerovatno... ;D ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju