Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Saidcg:
ja danas u teretani pijem amino kiseline i gledaju me likovi kao da se drogiram, a ja namjerno sve jednu po jednu, i tako 15 komada sa po gutljaj vode.Gledam okrene se lik prema drugima i govori, uzecu i ja hemije vidjece te me za mjesec dana kakav cu biti, samo dok uzmem kreatin i proteine, a nema 70 kg a 2 metra visok...Svaki put kad zavrse sa treningom skinu majice i stanu pred ogledalo i govore da vidimo sta smo danas postigli sa treningom :D :D :D
Dule123:
--- Citat: ninja_bg Jun 18, 2010, 09:18:08 posle podne ---kaze lik danas: bb uzimaju steroide da bi mogli da guraju sto vece tezine...
--- Kraj citata ---
Ova je dobra... Kao npr. fudbaleri piju nesto da bi bacali bolje na kos... :D :D :D
Farmaceut91:
"LAJT mashina" ;D ;D ;D
ninja_bg:
--- Citat: Dule123 Jun 19, 2010, 12:53:50 pre podne ---
--- Citat: ninja_bg Jun 18, 2010, 09:18:08 posle podne ---kaze lik danas: bb uzimaju steroide da bi mogli da guraju sto vece tezine...
--- Kraj citata ---
Ova je dobra... Kao npr. fudbaleri piju nesto da bi bacali bolje na kos... :D :D :D
--- Kraj citata ---
pritom on uzima test solo i pita jel to steroid... :D i kaze da nece pederski manekeski izgled... a decko izgleda kao svinja... neverovatne stvari :D
breshahils:
Nije iz teretane ali je vezano za ovaj sport :)
Evo dokle ide neinformisanost samih Doktora:
danas sam do sad vadio 3puta krv trebam i večeras još jednom, testira mi se nivo kortizola, kažem ja Dr :
"bože 4 uboda danas kakve su mi ruke pomisliće ljudi da sam narkoman"
kaže on meni "neće ovo se vidi da su sportske ruke istrenirane, mogu samo da posumnjaju ljudi da su steroidi,
ja kažem teško doktore,
pita on mene što teško?,
pa Dr steroidi se daju intramuskularno
kaže on jel...nisam znao "
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju