Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Farmaceut91 Novembar 03, 2011, 02:16:41 posle podne ---Cuo pre neki dan
"TRENBUTEROL"
:D :D
--- Kraj citata ---
pa to je kombinacija trena i clenbuterola...
kao PRAGNJE..mesavina praste i jagnjeta..
celox:
--- Citat: Sasa Dimitrijevic Novembar 03, 2011, 03:34:53 pre podne ---
--- Citat: celox Oktobar 20, 2011, 07:47:31 posle podne ---
--- Citat: tenssa Oktobar 20, 2011, 07:36:27 posle podne ---Sto opet vuce na to da nema pojma sta radi...
--- Kraj citata ---
.
Po cemu nema pojma?? Mozda ga uopste neinteresuje trening kao tebe i mene. Evo ti jedan primjer. Ja trcim jednom sedmicno od 5-10 km ponekad i duze relacije. Sada trenutno trcim 5 km da bi sacuvao kondiciju zato sto mi je potrebna zbog nekih drugih stvari u zivotu.Prije nego trcim i posllije trcanja unesem kalorija vise nego ih potrosim.Sad ti mozes reci da ja neznam sta radim i da je bolje da manje pojedem a da sjedim kuci. Ali to nije tako jer ja trcim da bi imao kondiciju a ne da se defam.
Trcim i kad se defam iste relacije,vise puta sedmicno ali pazim ishranu, jednostavno imam drugi cilj.
Zato nemojte pretjerivati i stvarati cudo od jedne cokoladice.
--- Kraj citata ---
Pa nema pojma zato sto uoci i u toku treninga krv treba da se napumpa u misice koje trneira a ne u zeludac jer je pojeo eto proste secere..
--- Kraj citata ---
Opet ista prica. Slazem se sa tim ali ko kaze da je tog momka uopste briga za tom vrstom treninga koju ti ili ja radimo. Pojedinci jednostavno zive svoj zivot. Da li je pogresno ili ne zavisi od cilja u zivotu.
Modulator:
Whey nije za masu, on je za nesto drugo...
Inace to je izjavio jedan takmicar, jednom mom drugu, i njemu je sad ta izjava postala sveti gral...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Modulator Novembar 03, 2011, 10:55:24 posle podne ---Whey nije za masu, on je za nesto drugo...
Inace to je izjavio jedan takmicar, jednom mom drugu, i njemu je sad ta izjava postala sveti gral...
--- Kraj citata ---
e to je lepo
Thor_ZR:
--- Citat: Modulator Novembar 03, 2011, 10:55:24 posle podne ---Whey nije za masu, on je za nesto drugo...
--- Kraj citata ---
Da nije možda metan za masu, a whey za definiciju? :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju